čmoudi zase zaútočili

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
jericho-3
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od jericho-3 »

V dnešní době je tendence všechno znevěrohodnit. Teď jsem dočetl Krvavé jahody a to není dobré čtení....komouši by to jistě prohlásili za nesmysl, už jen proto, že ta paní ještě u nás žije , ale nikdo si to u ní ověřovat nebude.. Já jako mladý kluk jsem měl jedinou možnost, ptát se přímých ůčastníků, kteří ale samozřejmě měli strach, že je rudá pakáž skřípne, ale nakonec se našli odvážlivci.. Když mi po vojně řekl starší spolupracovník, že Hitler byl se Stalinem kámoš a co provedli společně v Polsku, myslel jsem, že se zbláznil..Ve škole nám programově lhali, překrucovali a mnohdy to ani ti mladí učitelé nevěděli a staří se báli..Ideální pro občany totalitních států je nevědomost a vědomost správného typu...Proto dnes, v době internetu jsou informace velmi často cinknuté, a velmi často plně lživé...A proto knihy zatím vedou v čistotě informací, než se i tahle část informací zgajchšaltuje...Protože v knihám od pamětníků jsou plná jména, časy, místa, která se dají dodnes ověřit. Až všichni pamětníci vymřou, nová pakáž bude již profesionální tak, že vše vymažou, knihy pošlou do stoupy, přesně jako dnes páli v Rusku potraviny...Takže pokud člověk nechce být ovce a skončit ve frontě na povinná mávátka, aby jej soused neudal budoucí vrchnosti, je třeba se pořádně začíst....Samozřejmě papír snese všechno, ale napsat lživý životní příběh není jednoduché. Lidé si prostě zatím pamatují... :)
nepropadat panice...
kotelnik
Přispěvovatel

Příspěvek od kotelnik »

jericho-3 píše:Kdo si tady stěžoval, že se po revoluci zlikvidoval zbrojní průmysl, který vyráběl ty ruské sračky a dodával to spřáteleným zemím, které komouši učili jak jít rudou cestou. Kam asi Rusové prali a perou své zbraně?Kdo nacpal Sadámovi a ostatním arabským státům ruské zbraně, které skončily jako šrot v poušti?
Tak schválně jericho, kdo dodával Sadámovi zbraně v irácko - iránské válce ???
kotelnik
Přispěvovatel

Příspěvek od kotelnik »

jericho-3 píše:V dnešní době je tendence všechno znevěrohodnit. Teď jsem dočetl Krvavé jahody a to není dobré čtení....komouši by to jistě prohlásili za nesmysl, už jen proto, že ta paní ještě u nás žije , ale nikdo si to u ní ověřovat nebude.. Já jako mladý kluk jsem měl jedinou možnost, ptát se přímých ůčastníků, kteří ale samozřejmě měli strach, že je rudá pakáž skřípne, ale nakonec se našli odvážlivci.. Když mi po vojně řekl starší spolupracovník, že Hitler byl se Stalinem kámoš a co provedli společně v Polsku, myslel jsem, že se zbláznil..Ve škole nám programově lhali, překrucovali a mnohdy to ani ti mladí učitelé nevěděli a staří se báli..Ideální pro občany totalitních států je nevědomost a vědomost správného typu...Proto dnes, v době internetu jsou informace velmi často cinknuté, a velmi často plně lživé...A proto knihy zatím vedou v čistotě informací, než se i tahle část informací zgajchšaltuje...Protože v knihám od pamětníků jsou plná jména, časy, místa, která se dají dodnes ověřit. Až všichni pamětníci vymřou, nová pakáž bude již profesionální tak, že vše vymažou, knihy pošlou do stoupy, přesně jako dnes páli v Rusku potraviny...Takže pokud člověk nechce být ovce a skončit ve frontě na povinná mávátka, aby jej soused neudal budoucí vrchnosti, je třeba se pořádně začíst....Samozřejmě papír snese všechno, ale napsat lživý životní příběh není jednoduché. Lidé si prostě zatím pamatují... :)

„Když se do knihy dívá opice, nemůže z ní vyhlédnout apoštol.“
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

tak se u nás v dědině snad poprvé servali domorodci s cigošema
nějací mladí šulini dorazili na rozlučku s prázdninama
místnimu jednu vlepily

nějak se to zvrtlo a nepřizpůsobivej vytahl kudlu
tak mu ji sebrali a šel domu s faceliftem....

rozháněli to 3policejní auta :roll:
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Na těchto potyčkách je vždy určující jedna věc, během chvilky se zvýší počet cikánů a cikánek a jdou po gádžech..Na druhé straně běloušci koukají jak zmizet a většinou tak zbydou jen ti přímý účastníci..,Soudržnost dle barvy u nás není...
Kotelníku, dlouho si zde neukázal své kvality, ale s tím svojim přirovnáním se k opici jsi se strefil. Ale při čtení Marxe je to jedno, ten je k tomu určen..
nepropadat panice...
kotelnik
Přispěvovatel

Příspěvek od kotelnik »

jericho napsal :
Kotelníku, dlouho si zde neukázal své kvality, ale s tím svojim přirovnáním se k opici jsi se strefil. Ale při čtení Marxe je to jedno, ten je k tomu určen..

A já na to:

"Morálka v dnešní společnosti je téměř mrtvá a lidé s vychováním a alespoň špetkou morálky jsou označováni za idioty nebo zastaralé lidi a velice často i hůř. Jestli-že to tak je, budu hrdý na to že mě ostatní lidé z této společnosti budou označovat za idiota ze zastaralé doby. Lepší je přijmout názor idiotů že jste idiot než se hádat s idioty, to potom z vás toho idiota opravdu udělá i když jím opravdu nejste."

George Pech
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Nepoužívej jiné citáty, vyjádři se sám, ty přece nepotřebuješ berličku, jsi vybaven od soudruhů školením, jakou manipulaci používat..Nebuď jako debíl Ransdorf, který má v hlavě plno citátů a přitom vůbec nechápe jejich smysl a jeho mozek není schopen ani základních lidských pochodů v životě a několikrát i přes tisíce EUR , které mu nepřetržitě plynou zkrachoval. Mě osobně vaše elita neskutečně zklamala, jste větší pitomci, než jsem tušil..Bohužel jinak se to než takto říci nedá... :(
nepropadat panice...
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

hlavně se to dobře pamatuje ;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Ladas píše:hlavně se to dobře pamatuje ;)
+ to ma odstrasujici priklad pro ostatni, coz se v pripade, ze ho nekde zavrou a tam ho chovaji jak na bavlnce neni
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
borelli
Přispěvovatel

Příspěvek od borelli »

Děs a hrůza v největším romském ghettě v Evropě

Reality show ;)

http://video.aktualne.cz/des-a-hruza-v- ... position-0

Co k tomu dodat... Homo sapiens ?
Octavia 2 08, TDI BLS DPF, ECU úprava TDIfun - EGR off, GT1646V, 324Nm/148 PS
cin
Aktivista

Příspěvek od cin »

K tomu uz neni co rict :(
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Sak oni su diskriminovany nie? U nas mame tiez geto a vyzera to tam na vlas rovnako. S tym rozdielom, ze mi gadzovia (co je rasisticka nadavka kedze gadzo, je po cigansky necigan) sa im 4x do roka poskladame z rozpoctu, zidu sa nejaky gadzovsky dobrovolnici a vyprataju im to tam. Je to take demokraticke :x (wallbash) Kosicky Lunik IX nieje najvacsie geto. Tusim ze u vas v Moste mate bohuzial este vacsie :(
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Tady je třeba si položit základní otázku: Jsou tohle ještě lidé nebo nějaký jiný druh? Pokud ano, a jsou to lidé, je třeba zhodnotit desítky let , které jsme se je snažili vychovávat. Většinou to byl jenom cukr, aby od nich byl pokoj..Neváží si vůbec ničeho, chtějí jen peníze...Proto to chce podmínit veškerou podporu tím, že jejich děti budou chodit pravidelně do školy, vystěhovat je do nezničitelných domovů, a každou drobnost ihned trestat a to fyzicky, devítiocasou kočkou, ať si milovníci bordelu říkají co chtějí...Samozřejmě napadá mne řešení z minulého století, které prováděly nechvalně známé likvidační jednotky SS, nad 15 let všechny postřílet a zbytek převychovat...Ale to dnes nejde, musíme je demokraticky donutit ke změně..Když to člověk vidí, opravdu si pokládá otázku, kterou jsem použil na začátku..Jsou to vůbec lidé? :(
nepropadat panice...
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

Jericho s cigánama si nevedeli rady komunisti takze mozes zapomenut ze ich nekdo v teto demokracii prevychová na vsetko sa vedia ohradit rasizmom a diskriminaciou (crazy)
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“