Noví uživatelé prostudovat jako první! Vytvořený souhrn témat na často probírané dotazy.
Téma mohou zakládat jen moderátoři - pokud máte nápad, kontaktujte Reeshu, nebo Dukese
TDI tech píše:Pasuje jednohmota z ATD/1Z aj na O1 TDI 4x4 (AGR)???
pasuje, ale s velkou pravděpodobností ti to bude v určitých otáčkách rezonovat do kastle, ty 4x4 maj s jednohmotama trochu problém, ať už je to 5q nebo 6q
Huml, dik za upozornenie, ale si myslim ze uz to moze byt len lepsie. Keby si pocul ako mi to trieska a mlati teraz, takze horsie to uz urcite byt nemoze
no jen abys pak nebyl nasranej, že se ti rozdrnčí celý auto , pokud jednohmotu, tak požít set z ATD nebo hlavně lamelu, tam má ještě zvlášť navíc odpruženej střed, tím by se to mohlo eliminovat
Zdravím,mám problém ze setrvakem na Seatu Alhambra 1.9 Tdi 85kw PD,chtěl bych ho vyměnit za jednohmotnostní ale nevím podle čeho ho koupit poradte prosím...díky Všem
Aha myslel jsem že to jde a právě že už mi to dost rachtá ted na vic mi jde už i huř řadit,tak se budu muset poohlednout po dvouhmotce,v každem případě díky za info...
Tom89 píše:Panové chci se zeptat jakou jednohmotu do do B5 Passata syncro AFN
set z AHU B5 passat
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Tom89 píše:Panové chci se zeptat jakou jednohmotu do do B5 Passata syncro AFN
set z AHU B5 passat
Díky Ladas a co přítlačák.My máme už čipováno páč jen 110 koni na 4kolu je málo mělo by tam být ted kolem 136 koní a to tatka chce ještě vstřiky 764 a VA tak co by bylo nejlepší