nářadí
Moderátoři: šulda, Moderátoři
to už dávno, pak to byla itálie(ty ořechy s hladkými hranami) a teď asie(ořechy s těmi zápichy kolem dokola)..Tomas.cz píše:Jak jste tady psal někdo o tom, že dnešní "Tona" se Vám zdá míň kvalitní, tak dneska se už nářadí označuje jako Expert a to se dělá výhradně na Tchaj-wanu, výroba v Pečkách byla zrušena.
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
wurth je taky doživotní záruka, ale jak najdou někde na gumovým madle rýhu nebo otlak (nezajímá je že je to od pádu nebo sesmeknutí nářadí) hned záruka padá, svedou to na použití trubky apod..Gambller píše:co třeba snap on? doživotní záruka?
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
To jsou svině....Biimbo píše:wurth je taky doživotní záruka, ale jak najdou někde na gumovým madle rýhu nebo otlak (nezajímá je že je to od pádu nebo sesmeknutí nářadí) hned záruka padá, svedou to na použití trubky apod..Gambller píše:co třeba snap on? doživotní záruka?

Biimbo píše:wurth je taky doživotní záruka, ale jak najdou někde na gumovým madle rýhu nebo otlak (nezajímá je že je to od pádu nebo sesmeknutí nářadí) hned záruka padá, svedou to na použití trubky apod..Gambller píše:co třeba snap on? doživotní záruka?
..toto je teda riadna pi.ovina, asi wurth nema ponatia co je to dozivotna zaruka..tymto padom sa sami odpisuju
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Kupoval jsem Hazet hned po otevčení hranic. Už ho nechci. Jednak vůbec neni tak kvalitní jak by si někdo myslel.
Mám několik popraskaných ořechů a hlavně torxi. A přesto že se chlubí doživotní zárukou, neuznávají.
Když jsem jim to tam naposled v Německu vysypal na pult, řekli že jsem používal vzduchovou pistoli a nazdar. A skutečnost byla že jsem ji ani v té době neměl.
Dneska si klidně koupim za pár kaček v kovomatu nějakej ořech z Číny a jsem na tom stejně.
Jinak mám jednu ráčnu Fortum a držela docela dlouho. Když začla zlobit, poslali ji v krámě dodavateli a do týdne byla zpět s novými střevy a zadara.
Líbí se mi nářadí Facom.
Mám několik popraskaných ořechů a hlavně torxi. A přesto že se chlubí doživotní zárukou, neuznávají.
Když jsem jim to tam naposled v Německu vysypal na pult, řekli že jsem používal vzduchovou pistoli a nazdar. A skutečnost byla že jsem ji ani v té době neměl.
Dneska si klidně koupim za pár kaček v kovomatu nějakej ořech z Číny a jsem na tom stejně.
Jinak mám jednu ráčnu Fortum a držela docela dlouho. Když začla zlobit, poslali ji v krámě dodavateli a do týdne byla zpět s novými střevy a zadara.
Líbí se mi nářadí Facom.
Divím, se, že si nepoznal rozdíl. Máš ale pravdu, torxy byli překalené, p raskali jak víno. Ale oříšky z těch levných gol, to je šmelc, já rostu, když ti idioti prodejci mají všude Profi..Proto profi nechci. Kupuji Staré zachovalé oříšky nebo Tonu, nové sady nechci, protože pak něco postrácím, budu mít polopráznou kazetu a budu nasranej. Teď poslední dobou mi nářadí ubývá, asi někde polehávají pod motorem v různých popelnicích... 

nepropadat panice...
Pojem dozivotna zaruka znamena ze na dany vyrobok je poskytovana zarucna lehota pocas celej vyrobcom urcenej zivotnosti vyrobku. Napr. zoberme si teda nejaky vidlicovo-prstencovy kluc. Vyrobca ktory ho vyrobil vie presne aky material a technologicky postup pouzil, nasledne ho otestuje a stanovy, ze ked pri standartnom pouzivani v profi prevadzke za jeden den povoli a dotiahne dajmetomu 10 srub, tak by mal mat zivotnost 10rokov kym dojde k unave materialu a zlomeniu. Takze dozivotna zaruka je v tomto pripade 10rokov.bjukemen píše:Biimbo píše:wurth je taky doživotní záruka, ale jak najdou někde na gumovým madle rýhu nebo otlak (nezajímá je že je to od pádu nebo sesmeknutí nářadí) hned záruka padá, svedou to na použití trubky apod..Gambller píše:co třeba snap on? doživotní záruka?
..toto je teda riadna pi.ovina, asi wurth nema ponatia co je to dozivotna zaruka..tymto padom sa sami odpisuju