nářadí

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Gambller
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Gambller »

co třeba snap on? doživotní záruka?
mates5
Přispěvovatel

Příspěvek od mates5 »

Snap on je velmi kvalitni po 5 letech prasknul momentak bez remcaní byl vyměněn za nový ale cena asi někde jinde
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Doživotní nářadí má Wehrmacht, mám doma páky, hever aligátor apod. a to je kvalita na jedno století.dnes umí metalurgové ho.no..možná umí, ale nedělají. :)
nepropadat panice...
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

Zítra vám dám foto speciálního klíče číslo 10 opravdu unikát!
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Biimbo
Aktivista

Příspěvek od Biimbo »

Tomas.cz píše:Jak jste tady psal někdo o tom, že dnešní "Tona" se Vám zdá míň kvalitní, tak dneska se už nářadí označuje jako Expert a to se dělá výhradně na Tchaj-wanu, výroba v Pečkách byla zrušena.
to už dávno, pak to byla itálie(ty ořechy s hladkými hranami) a teď asie(ořechy s těmi zápichy kolem dokola)..
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive

Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Biimbo
Aktivista

Příspěvek od Biimbo »

Gambller píše:co třeba snap on? doživotní záruka?
wurth je taky doživotní záruka, ale jak najdou někde na gumovým madle rýhu nebo otlak (nezajímá je že je to od pádu nebo sesmeknutí nářadí) hned záruka padá, svedou to na použití trubky apod..
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive

Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Míšánek
Přispěvovatel

Příspěvek od Míšánek »

Biimbo píše:
wurth je taky doživotní záruka, ale jak najdou někde na gumovým madle rýhu nebo otlak (nezajímá je že je to od pádu nebo sesmeknutí nářadí) hned záruka padá, svedou to na použití trubky apod..
To jsou svině.... :x Tak už asi jenom kvůli tomuto jednání bych se na vercajk od této firmy vysral, i kdyby byl třeba z titanu
bjukemen
Aktivista

Příspěvek od bjukemen »

Biimbo píše:

..toto je teda riadna pi.ovina, asi wurth nema ponatia co je to dozivotna zaruka..tymto padom sa sami odpisuju
Alfa Romeo 156 sw 2,4 JTD 110kw@ 142,3kw

Obrázek
FandaTDI
Aktivista

Příspěvek od FandaTDI »

a nebo pak Hazet (to snad pořád ještě neni čína a doživotní záruku co vim povětšinou ani nepotřebuje, ale cenově taky trochu jinde - naposled co jsem před pár lety koukal, tak jednoduchá malá gola sada 1/4 něco přes čtyři litry ... )
pašíkombi AFN B597
matus
Přispěvovatel

Příspěvek od matus »

Proxon
trochu vecsie zuby v malej racni ale inac dostdobra
tone som ustrihol stvorhran ale tato podrzala
conti
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od conti »

Kupoval jsem Hazet hned po otevčení hranic. Už ho nechci. Jednak vůbec neni tak kvalitní jak by si někdo myslel.
Mám několik popraskaných ořechů a hlavně torxi. A přesto že se chlubí doživotní zárukou, neuznávají.
Když jsem jim to tam naposled v Německu vysypal na pult, řekli že jsem používal vzduchovou pistoli a nazdar. A skutečnost byla že jsem ji ani v té době neměl.
Dneska si klidně koupim za pár kaček v kovomatu nějakej ořech z Číny a jsem na tom stejně.
Jinak mám jednu ráčnu Fortum a držela docela dlouho. Když začla zlobit, poslali ji v krámě dodavateli a do týdne byla zpět s novými střevy a zadara.
Líbí se mi nářadí Facom.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Divím, se, že si nepoznal rozdíl. Máš ale pravdu, torxy byli překalené, p raskali jak víno. Ale oříšky z těch levných gol, to je šmelc, já rostu, když ti idioti prodejci mají všude Profi..Proto profi nechci. Kupuji Staré zachovalé oříšky nebo Tonu, nové sady nechci, protože pak něco postrácím, budu mít polopráznou kazetu a budu nasranej. Teď poslední dobou mi nářadí ubývá, asi někde polehávají pod motorem v různých popelnicích... :)
nepropadat panice...
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

bjukemen píše:
Biimbo píše:

..toto je teda riadna pi.ovina, asi wurth nema ponatia co je to dozivotna zaruka..tymto padom sa sami odpisuju
Pojem dozivotna zaruka znamena ze na dany vyrobok je poskytovana zarucna lehota pocas celej vyrobcom urcenej zivotnosti vyrobku. Napr. zoberme si teda nejaky vidlicovo-prstencovy kluc. Vyrobca ktory ho vyrobil vie presne aky material a technologicky postup pouzil, nasledne ho otestuje a stanovy, ze ked pri standartnom pouzivani v profi prevadzke za jeden den povoli a dotiahne dajmetomu 10 srub, tak by mal mat zivotnost 10rokov kym dojde k unave materialu a zlomeniu. Takze dozivotna zaruka je v tomto pripade 10rokov.
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

i tona má speciální vercajk :D

Obrázek
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
koudy
Přispěvovatel

Příspěvek od koudy »

Bomba, už to jdu hledat a objednávat :D .
jinak osobně při používání vercajku na osobácích nemůžu proti toně říct křivého slova.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“