Zraz olejarov

..jak jezdit na Slunečnicový, Řepkový, Olivový a podobné oleje ... a nebo, jestli někdo ještě jezdí na naftu, tak o naftě :-) či bionaftě

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři

Slavkov
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Slavkov »

Možná budu s člunem na Baťáku, tak bych se stavil na nějakej škopek... dva.. mnoho :D
GIV Variant TDi ???kW
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

Slavkov píše:Možná budu s člunem na Baťáku, tak bych se stavil na nějakej škopek... dva.. mnoho :D
tak to pojedeš kolem mého baráku skoro, jak je strážnická čistička jsem tam měl přístav, mě to bavilo ale ostatní ne tak je lodka na zahrádce a koupou se vní prasátka, jezdil bych hned něco většího i na spaní za auto
no nikoho to kolem nebere, ;)
slovacek.milos
Aktivista

tak potvrzujte svoji účast,

počasí vyjde a hnít doma je blbost, mákám v pátek do čtyř pak se zbalím a vyjedu, kemp poskytuje naprosto všechno i wifi, bazény, sprchy, zobku,chlast, elektriku, je tam i spousta šikovných bab na dobvolené
o těch na rychlé páření bude informovat noční hlídač :)

http://www.google.cz/search?q=autokemp+ ... 24&bih=605
Naposledy upravil(a) slovacek.milos dne 05 srp 2012, 18:25, celkem upraveno 1 x.
slovacek.milos
Aktivista

jinak beru takové základní vybavení jako je mražák, vařič, gril,

základní občerstvení to necháme v mé režii ;)
slovacek.milos
Aktivista

tak co jak hodnotíte sraz na lučině a jak jste dorazili domů

podle mě to bylo super, v pátek se dobře upekly stehýnka byly boží na jedničku, pivečko dobré, diskotéka super, kde se tam vzalo tolik šikovných bab jsem čuměl,
košt archivní slivovičky a vínečka byl na jedničku, ta oskorušovice mi moc nejela, zato ten sovinonek 2OO4 ten psal,

v sobotu díky tondovi se krásně propeklo selátko, škoda že vás nebylo víc skoro čtvrtina se nesnědla, špekáčky vám taky moc nejeli, zbylo snad třicet, se teda nedivím řízky a bramborový salát byl výborný mám rád hodně majonézy, taky zbylo snad 1O řízků a miska salátu ale to s tondou pojíme přes týden,

projíždka kempolínem a strašidelným hradem byla super je to sice pro děcka ale co bylo to dobré, vypadl mi někde půllitr slibovice snad ho někdo zužitkuje

let balonem byl taky super to jste si určitě všichni pochvalovali, mě teda bylo nahoře trochu zima a přistání jsem se bál ale balon dosedl dobře, no víckrát už do toho nesednu, stačilo, příští rok objednám raději to malé motorové letadlo pro pět lidí,

laserová show a diskotéka byla opět super, dobře jsme si zařádili, děkuji vedení atokempu panu Říhovi že pro nás uspořádali velkolepý ohnostroj, stryptýz nic moc měla snad menší dvoječky, ale zato ty mažoretky ty to parádně rozparádily, ta kozátá samice u tyče ta se mi moc líbila ale byla už zadaná a ten její frajer se tam furt napařoval, takový buran, ale objetí tam bylo dost pro každého,

byl jsem poděkovat i ostatním restauracím co nám nasnášeli olej,doufám že jste všichni ocenili odjezd s plnou nádrží, ještě je tam za kontejnerem asi 12O litrů oleje nebylo to kam dát, snad si to někdo odveze at to nepřijde na zmar,

už se těším na příští rok všem děkuji za účast

olejářúm zdar naftě zmar miloš
:)
etylek
Přispěvovatel

Příspěvek od etylek »

Sraz byl parádní, zařídils to špicově Milo :-D klobouk dolů, lituju, že sem dojel až v sobotu.
Selátko se Tondovi povedlo na jedničku, ještě ted su nafůklí a ovíněný. (crazy) Mě se zas víc líbila ta s těma dvoječkama...já mám malé ruky. Každopádně koc tam bylo požehnaně a...no comment... (noteeth)
Ten olej je fakt kvalita, ten se bude esterifikovat jedna báseň. ;)
Doufám, že si to zas někdy zopáknem!
peopleman
Přispěvovatel

Příspěvek od peopleman »

....a teď tu o Červené karkulce (noteeth)
Jezdím na vše co teče..
slovacek.milos
Aktivista

peopleman píše:....a teď tu o Červené karkulce (noteeth)

ta tam taky byla pořád měnila vložky tak jsme se do ní moc nenaváželi a jak to víš tebe jsem tam tuším neviděl nebo jsi byl u ní ve stanu? ;)

dobře se osprchuj ty prasáku jeden a jazyk si přetáhni solvínou :P ty fakt jedeš na všem co teče, teda fuj (LOL)
peopleman
Přispěvovatel

Příspěvek od peopleman »

I já tam byl,jedl a pil... (rofl)
Jezdím na vše co teče..
slovacek.milos
Aktivista

peopleman píše:I já tam byl,jedl a pil... (rofl)
to jsem rád že ti chutnalo já už byl večer utahanej, tak jsem všechno neregistroval a každému se věnovat to nejde ;)
Odpovědět

Zpět na „Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu“