Nacipovat Skodu Fabii RS nebo ne???

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Brouk
Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brouk »

subz3ro_tdi píše:
Forest píše:
Jarda S. píše:Pilott kamarád má rs čiplý na 190hp a je to síla turbo mění jednou ročně gumy ani ne po měsíci (LOL)
Jen chip? Tak mu nekdo maze med kolem huby.
Viesco, celkom som ochotny verit ze zmerat to tych 5 sekund na brzde bez retarderu a vyplut graf je mozno realne.... inak no comment (vid. poznamku o turbe) ;)

castecne mas pravdu ale zapomel jsi dodat na hodne blbe nastavene brze ! A s retarderem to o nic lip nemeri kdyz je to blbe nastavene !
az si ji poridis muzes ji pomlouvat brzdy bez retarderu . ;-)
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Jarda S. píše:jo fmic dával nedavno říkal že tlačí 2 bary (rofl)
Takze ne jen chip ... za chvilku z Tebe vyleze, ze tam ma VBcko a bude to konecne davat vsechno vyznam :roll:
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
subz3ro_tdi
Aktivista

Příspěvek od subz3ro_tdi »

Brouk píše:castecne mas pravdu ale zapomel jsi dodat na hodne blbe nastavene brze ! A s retarderem to o nic lip nemeri kdyz je to blbe nastavene !
az si ji poridis muzes ji pomlouvat brzdy bez retarderu . ;-)
Ty co teraz riesis, pane??? Kto ohovara brzdu bez retarderu???? Islo o to ci je mozne odmerat 190ps na seriovej Fabii RS - ze to je mozne len na velmi kratky okamih - tzn. ucelovo podvadzat. To nemalo s brzdou nic spolocne, pokial to tak vyznelo tak som to tak nemyslel, rovnako to moze odmerat na brzde s retarderom a minimalnou zatazou na 3kvalt (ak si myslel nastavenim toto).
Preco si to vztiahol na seba a na moznosti brzdy nechapem :roll:
Naposledy upravil(a) subz3ro_tdi dne 26 říj 2012, 19:11, celkem upraveno 1 x.
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

Forest píše:
Jarda S. píše:jo fmic dával nedavno říkal že tlačí 2 bary (rofl)
Takze ne jen chip ... za chvilku z Tebe vyleze, ze tam ma VBcko a bude to konecne davat vsechno vyznam :roll:
190hp říkal ještě než ho dával ;)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
tholis
Přispěvovatel

Příspěvek od tholis »

Tak já mám např. Fabii skoro 4roky a chip ještě nemám :D Celou tu dobu se naněj připravuju. ..

Pokud máš předface, máš tam turbo KKK co není moc dobré..pokuid máš FL tak zase nebudeš mít AL vstřiky.. Co se týká IC, tak to je utopené za mlhovkou v podběhu.

Pokud se mlhovka vyndá a vyříznou drážky do podběhu (pro odtah vzduchu) tak bych to nechal chipnout od někoho renomovaného, ale nechtěl bych zázraky a čekal bych kdy odejde KKK.

Já šel cestou:
- egr off,
- velké FMIC (mám forge, ale dá se od někoho dodělat, dá se mplantovat ibiza cupra IC)
- spojka s dvouhmotou (minimálně lamelu, já dal komplet)
- podvozek (musí se to dát ovládat!)
- brzdy (rozjet se musíš, zastavit musíš)
- no a turbo jak píšou kluci, buď VB (nejvyšší sériová verze v TDI) nebo hybrid. (to mě ještě čeká)
- výfuk...
- no a pak už ten chip no :D

Nebo se na to vyser páč pak se budeš drbat na hlavě jak já když zjistíš kolik to stálo. Kdyžtak napiš SZ dáme řeč ;)
fabiátor
Moderátor

Příspěvek od fabiátor »

Zajimavy. FMIC+cip od DP. Odmereno 175k/405Nm. Mam tam natoceno pres 200.000km a porad puvodni KKK turbo. Cimpak to asi je ?
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Ses proste stastlivec :D Ale ne, ted vazne - vetsinou to pada kvuli teplote, za coz muze ten IC, kterej se schovava v podbehu jakoby se bal, ze ho nekdo ukousne. Ty mas FMIC, s rozumem vyladenej soft takze se da.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Pilott
Přispěvovatel

Příspěvek od Pilott »

ach jo tak mam tu RS jen ciste cipnout nebo ne (wallbash) :?
Seat Leon FR - egr off, 188PS, 408Nm Chip by Gragpower
RudisTDic
Aktivista

Příspěvek od RudisTDic »

Jasný,že jo..nech udělat kvalitní chip na 160PS třeba u TDIfun,nebo zde u DP a budeš velmi spokojený.. ;) Časem můžeš dát větší IC..
Octavia II RS
Pilott
Přispěvovatel

Příspěvek od Pilott »

a firmu POWERTEC nikdo neznate? Nebo mi kamaradi doporucovaly at si necham udelat primo v Nemecku od nejake firmy cip (sowtvare).
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Zbytecne spekulujes a na nejakej powertec ve vlastnim zajmu zapomen.

Bud mas penize nebo nemas. Pokud nemas, nic nedelej, nasetri na FMIC, udelej FMIC. Nebo nasetri na FMIC a chip a udelej to najednou. Ale dvakrat chipovat mi pripada skoda casu, penez, usili.

Kdyby to byla Octavia nebo Golf, nereknu ani popel a chip bych rozhodne doporucil i bez FMIC ... v tomhle pripade z toho nemam az tak dobrej pocit.

Jinak abys to spatne nepochopil - nerikam, ze dat to jen nachipovat je spatne, nicmene nebude z toho takovy zisk, protoze chiptuner bude limitovan tim IC. Kdybys jeste nasel odvahu a hlavne finance na to, abys tam dal treba VBcko, pak to bude nejlepsi mozny pomer.
Naposledy upravil(a) Forest dne 02 lis 2012, 19:02, celkem upraveno 1 x.

jizzle
Přispěvovatel

Re: Nacipovat Skodu Fabii RS nebo ne???

Příspěvek od jizzle »

Pilott píše:a firmu POWERTEC nikdo neznate? Nebo mi kamaradi doporucovaly at si necham udelat primo v Nemecku od nejake firmy cip (sowtvare).
Dieselpower a TDIFun Ti byli doporučeni, protože je lidi znají a ví, že je to sázka na jistotu. Na Německo bych se vysral, ne protože by to bylo špatný, to asi ne, ale přijde mi to dost zbytečný. A za ušetřený peníze bys mohl pořídit ten FMIC, jak Ti bylo taky doporučeno a ne jen tak bezdůvodně..
Ibiza mk3 230hp 440nm
Pilott
Přispěvovatel

Příspěvek od Pilott »

no rikaly chlapy ze v tom Nemecku to vyjde max na 4500kc a na ten dieselpower jsem taky koukal. Jaky IC by jste do ty fabky doporucily?
Forest
Aktivista

Re: Nacipovat Skodu Fabii RS nebo ne???

Příspěvek od Forest »

Pilott píše:no rikaly chlapy ze v tom Nemecku to vyjde max na 4500kc a na ten dieselpower jsem taky koukal. Jaky IC by jste do ty fabky doporucily?
180 EUR kvalitni chip? (LOL)

Mrkni, co stoji Oettinger, prepocitej si to na CZK a pak popremyslej:
http://www.oettinger.de/de/produkte/kat ... 00-tdi-pd/

... lidska naivita vskutku nezna hranic. Proste vezmi telefon a domluv se nejak z Richardem nebo Zdenkem, ti ti pripadne poradi jak na IC u koho apod.
Naposledy upravil(a) Forest dne 02 lis 2012, 19:23, celkem upraveno 2 x.

LibangVW
Aktivista

Příspěvek od LibangVW »

IC bych doporucit treba Seat Sport z Ibizy Cupry + k nemu dodelat vedeni
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“