tenhle pritlacak ti tam pasovat nebude. mas 6Q tim padem i jinou spojku.filirintidintin píše:Zdravím, pánové, píšu zde, ať nezakládám nové téma. Mám audi A3 BKD 165 kw a 497 Nm... Měla by tam být spojka s organikou a nejaky silnější přítlačák. Už jsem zjišťoval ceny a přítlačák a lamela výjde cca 22.000,- Tak jsem se chtěl optat, jestli mi někdo z vás neporadí nějakou levnější variantu. Zda je možnost použít i pro tento motor přítlačák z VR6 a lamelu nechat přeobložit.![]()
Díky moc, za reakce.
Klouže spojka
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- marena tdi
- Aktivista
Re: také klouže spojka :-)
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
Já neměl přítlačák SACHS ale celou sadu se setrvákem od LUKu, ted budu kupovat přítlačák SACHS a přeobkládat původní spojku LUK v RENOVAKU. Vše bylo nové bez dokladu a reklamovat asi nemá cenunajmis píše:Ten přítlačák byl funglovka s dokladem..?budeš reklamovat..?Zažil někdo že by Sachs po tak málo km zklamal a takto se pos..
VW golf IV 1.9TDI, ALH, PP764, spojka z ATD, GT1749VB,AGR + KAT OFF, Chip Reesha
Dyť si psal, že je to čtyři roky starý, tak co chceš reklamovat?davej píše:Já neměl přítlačák SACHS ale celou sadu se setrvákem od LUKu, ted budu kupovat přítlačák SACHS a přeobkládat původní spojku LUK v RENOVAKU. Vše bylo nové bez dokladu a reklamovat asi nemá cenunajmis píše:Ten přítlačák byl funglovka s dokladem..?budeš reklamovat..?Zažil někdo že by Sachs po tak málo km zklamal a takto se pos..
Oct asv 2000, DieselPower
Já nepsal že to chci reklamovat...Pája 19 píše:Dyť si psal, že je to čtyři roky starý, tak co chceš reklamovat?davej píše:Já neměl přítlačák SACHS ale celou sadu se setrvákem od LUKu, ted budu kupovat přítlačák SACHS a přeobkládat původní spojku LUK v RENOVAKU. Vše bylo nové bez dokladu a reklamovat asi nemá cenunajmis píše:Ten přítlačák byl funglovka s dokladem..?budeš reklamovat..?Zažil někdo že by Sachs po tak málo km zklamal a takto se pos..
VW golf IV 1.9TDI, ALH, PP764, spojka z ATD, GT1749VB,AGR + KAT OFF, Chip Reesha
Tak auto už je pohromadě, jezdím s tím 3 dny a zatím super. Spojka krásně bez cukání zabírá, jde krásně z lehounka a hlavně neklouže
Tak uvidím jak to dlouho vydrží. Použil jsem zmíněný přítlačák http://www.cc-autodily.cz/viko-spojky-1-9td-66kw-2 , spojku jsem nechal přeobložit v Renovaku organikou a "mrkev" jsem namazal speciálním tukem G 000 100 a výsledek zatím super. Tak díky za rady, a veselé vánoce a šťastný Nový rok 
Jo jo to jsem taky namazal, možná právě proto jde spojka tak zlehkaTomas.cz píše:To jsem rád že ti auto funguje, jinak tím tukem můžeš namazat i vodící komínek spojkového ložiska, to kolikrát když se nenamaže vůbec tak jde spojka zbytečně ztuha.