VW AMAROK 2.0 BiTDI - DYNO RUN - DIESELPOWER
Moderátoři: šulda, JasteR, Moderátoři
-
Forest
- Aktivista
... ale ze jsi nemalou merou prispelJayson píše:stejně jako všude..zasypané slovním průjmem..
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Když teď čtu to vlákno, tak mi to nedá,abych se nezeptal, jestli náhodou Forest špatně nepochopil úplně první příspěvek Jaysona,kde mi to trošku připadlo jako ironie, tudíž jsem to pochopil tak,že jemu se ten spodek taky líbil vzhledem k tomu,že auto je pracant.Forest píše:... ale ze jsi nemalou merou prispelJayson píše:stejně jako všude..zasypané slovním průjmem..
Ale třeba jsem to blbě pochopil já
Lusťo, ty jsi byl vždycky chytrej klukLusťa píše:Když teď čtu to vlákno, tak mi to nedá,abych se nezeptal, jestli náhodou Forest špatně nepochopil úplně první příspěvek Jaysona,kde mi to trošku připadlo jako ironie, tudíž jsem to pochopil tak,že jemu se ten spodek taky líbil vzhledem k tomu,že auto je pracant.Forest píše:... ale ze jsi nemalou merou prispelJayson píše:stejně jako všude..zasypané slovním průjmem..
Ale třeba jsem to blbě pochopil já
Jayson píše:Lusťo, ty jsi byl vždycky chytrej klukLusťa píše:Když teď čtu to vlákno, tak mi to nedá,abych se nezeptal, jestli náhodou Forest špatně nepochopil úplně první příspěvek Jaysona,kde mi to trošku připadlo jako ironie, tudíž jsem to pochopil tak,že jemu se ten spodek taky líbil vzhledem k tomu,že auto je pracant.Forest píše: ... ale ze jsi nemalou merou prispel
Ale třeba jsem to blbě pochopil jámáš pravdu
Tak forest ,to co psal jayson , nečetl nebo nepochopil ,, oboje je nepochopitelné
G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
-
Forest
- Aktivista
Lusto, ani ty jsi zjevne nepochopil. Zkus si znovu precist moji citaci me sameho v kontextu s tim, co napsal Jason. Tak pochopis, ze mi ironie naprosto hned dosla a reagoval jsem na ni. Pokud bys nevedel ten primer o strelce, nevahej PM.
... kdo toto nepochopi, plati pro nej "komu neni shury dano v apatyce nenakoupi".
Vskutku me mrzi, ze musime resit takoveto lejna kdyz lidi nectou pozorne a nesnazi se pochopit, co pisici sdeluje namisto toho, co si mysleji, ze napsal. (premyslej, nezli budes reagovat)
Opravdu bych nerad vysvetloval, ze 1+1 je rovno 2.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
-
Forest
- Aktivista
Taky myslim, beztak to zjevne nema vyznam a s tematem to nesouvisi.Thomy píše:už by stačilo snad ne?