John0x No pocuj, to akoze ze mieris namna ze sa smejem sam sebe a utocis na moje znalosti?
Tak si to trosku rozoberme ked uz sme pritom, chalanisko nemal ani len dobre naladene rozvody, skratka sa ,,netrafil do diery,, co som cakal a povedal som mu to, takze ja co sa tyka problematiky tohoto motu v obraze som viac ako dost. A nubudem sa ani chvalik ani nic podobne, ale moje ruky si uz coto pametaju. Pametaju si aj ten uholnicek predvstreku ktory mam v tretom suflicku, ale kedze je to v dnesnej dobe nezmysel obzvlast ked staci tocit pumpou za jazdy, bez povolenia remenice.(nie vtomto pripade!!!!)
A aby sme dosli k podstate, uprimne si myslis ze dotocny nebude mat tak trosku problem jak sa vravi vzit sa s pracou toho meradla? A povedz mi este, kde ho vezme? Myslis ze ho ma len tak po zasuvke?
Myslim ze to pichne na vag, trochu sa stym vyhra pochopi a vsetko bude ok.
Ucel bol mu poradit, nie ho zmiast a spravit sneho magora ako aj tebou vyzsie citovanych osob. A ja uz teda drzim Hu....
start motoru AGR po repasy hlavy
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: start motoru AGR po repasy hlavy
Tak ako si pokrocil? Chytilo to uz?michalbo píše:zdravím, dnes jsem se pokoušel nastartovat motor AGR po výměně rozvodů a repasy hlavy, ke tryskám sem natahal nové přepadové hadičky, zapojil všechno a točim a točim a nic, vždycky když točim tak nafta dojde do té průhledné hadičky mezi filtrem a čerpadlem asi do půlky ale pak se zas vrátí, už sem zkoušel povolit vstřik jeden ale nepomohlo to, točil sem asi 8x po 10 vteřinách přibližně a pak se vybila baterka, prosím o rady jak na to, díky
Jo ale podobne voloviny neriesim....navyse nebolo to tak celkom ok co sa tyka pohy pumpy....cize stiriekackoval by si celkom dlho...xkain píše:Tak nevím, četl jsem tu o roztahování a podobně.. to já radši vemu injekci a naftu do čerpadla natlačím, pak do chytne hned a netrápím ani startér, ani baterku a ani čerpadlo
Ked su rozvody ok nafta tam kde ma byt a predsa to nahodou nechyta, tak cistic do sania a je to vyriesene okamzite.
Lenze spravidla nieje vsetko tak ok ako vzdy kazdy povie, potom stoho vzniknu tie roztahovacky startovacie voziky, spalene startery atd...