start motoru AGR po repasy hlavy

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Sayllo
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Sayllo »

John0x No pocuj, to akoze ze mieris namna ze sa smejem sam sebe a utocis na moje znalosti?

Tak si to trosku rozoberme ked uz sme pritom, chalanisko nemal ani len dobre naladene rozvody, skratka sa ,,netrafil do diery,, co som cakal a povedal som mu to, takze ja co sa tyka problematiky tohoto motu v obraze som viac ako dost. A nubudem sa ani chvalik ani nic podobne, ale moje ruky si uz coto pametaju. Pametaju si aj ten uholnicek predvstreku ktory mam v tretom suflicku, ale kedze je to v dnesnej dobe nezmysel obzvlast ked staci tocit pumpou za jazdy, bez povolenia remenice.(nie vtomto pripade!!!!)

A aby sme dosli k podstate, uprimne si myslis ze dotocny nebude mat tak trosku problem jak sa vravi vzit sa s pracou toho meradla? A povedz mi este, kde ho vezme? Myslis ze ho ma len tak po zasuvke?

Myslim ze to pichne na vag, trochu sa stym vyhra pochopi a vsetko bude ok.

Ucel bol mu poradit, nie ho zmiast a spravit sneho magora ako aj tebou vyzsie citovanych osob. A ja uz teda drzim Hu....
Sayllo
Aktivista

Re: start motoru AGR po repasy hlavy

Příspěvek od Sayllo »

michalbo píše:zdravím, dnes jsem se pokoušel nastartovat motor AGR po výměně rozvodů a repasy hlavy, ke tryskám sem natahal nové přepadové hadičky, zapojil všechno a točim a točim a nic, vždycky když točim tak nafta dojde do té průhledné hadičky mezi filtrem a čerpadlem asi do půlky ale pak se zas vrátí, už sem zkoušel povolit vstřik jeden ale nepomohlo to, točil sem asi 8x po 10 vteřinách přibližně a pak se vybila baterka, prosím o rady jak na to, díky :)
Tak ako si pokrocil? Chytilo to uz?
xkain
Přispěvovatel

Příspěvek od xkain »

Tak nevím, četl jsem tu o roztahování a podobně.. to já radši vemu injekci a naftu do čerpadla natlačím, pak do chytne hned a netrápím ani startér, ani baterku a ani čerpadlo
Sayllo
Aktivista

Příspěvek od Sayllo »

xkain píše:Tak nevím, četl jsem tu o roztahování a podobně.. to já radši vemu injekci a naftu do čerpadla natlačím, pak do chytne hned a netrápím ani startér, ani baterku a ani čerpadlo
Jo ale podobne voloviny neriesim....navyse nebolo to tak celkom ok co sa tyka pohy pumpy....cize stiriekackoval by si celkom dlho...

Ked su rozvody ok nafta tam kde ma byt a predsa to nahodou nechyta, tak cistic do sania a je to vyriesene okamzite.

Lenze spravidla nieje vsetko tak ok ako vzdy kazdy povie, potom stoho vzniknu tie roztahovacky startovacie voziky, spalene startery atd...
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“