turbo do 200ps

Shaníte něco? Podejte si zde inzerát.

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Vici
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Vici »

mě to funguje dobře, jsem spokojen, a bez kouře.. jako žádná rakovina mi to nepřijde.. :)
Leon/kissiakos
Aktivista

Příspěvek od Leon/kissiakos »

chlapci uzatvaram tento topik, turbo uz som zajednal .. cize uz nezhanam :D
Kissiakos - Matus/seat leon ASV/ASZ : kw-? / Nm - ? vacka 9,5 + 12mm + dssr 0,360 + sachs race performance ceramic + FMIC
Leon: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... 160#533160
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Chapu, ze te to nezajima - jen jsi kopnul do vosiho hnizda a ocekavas, ze to bude bez odezvy.

"Rakovina" (chapu-li dobre, ze to huli) to byva, paklize chiptuner nevi, nezna, neumi nebo nerozumi.

Rec je o VW Brouku, kteryho ma ted Pajin. Kdyz ho privezli od Lubose Hubalka tak provedli kontrolni mereni, ktere ukazalo zajimavy vysledek - ze bud DP brzda meri mene nebo CHF brzda meri vice :roll:
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
toby66kw
Aktivista

Příspěvek od toby66kw »

Forest píše:Chapu, ze te to nezajima - jen jsi kopnul do vosiho hnizda a ocekavas, ze to bude bez odezvy.

"Rakovina" (chapu-li dobre, ze to huli) to byva, paklize chiptuner nevi, nezna, neumi nebo nerozumi.

Rec je o VW Brouku, kteryho ma ted Pajin. Kdyz ho privezli od Lubose Hubalka tak provedli kontrolni mereni, ktere ukazalo zajimavy vysledek - ze bud DP brzda meri mene nebo CHF brzda meri vice :roll:

Nj co dodat, snad jen to že Luboš brouku ještě po měření na DP naloložil HW změnou na čerpadle ( pak ho teprve pajin měřil ) :D

K 200ps na VB to píšeš tady a souhlasím s tebou.
Ale věřím tomu že já bych je měl ;)

http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... ax&start=0
G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp

G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
Odpovědět

Zpět na „Koupím“