VW Golf II 2.0tdi CR (315hp)

Toto fórum slouží ke zveřejnění výkonových grafů Vašich vozů.

Moderátoři: šulda, JasteR, Moderátoři

Forest
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Forest »

MKB píše:Nejen Madari! Je jeste co dohanet! ;)

http://www.darksidedevelopments.co.uk/i ... -9-8v-buk/
Dost nestastne porovnani. Spis bych to porovnaval s tim jejich compoundem, akorat ten (navzdory dvema turbodmychadlum) ma jeste horsi nabeh nezli tento singl :roll:
citronada píše:a co lupo od profituningu? to ma snad jeste vetsi vykon nez ta ibiza, a vim ze s tim jezdili sprinty pod 11s.
Myslis to Lupo, co melo navyseny objem na 2,1litru a pritom bez nitra nedosahovalo ani 250 koni? Ja bych ho nechal v klidu spat - sve ukazalo a dokazalo, ale budoucnost to nebyla.

Byl mezi prvnimi, kdo tu mel nitro na TDI a dovolim si tvrdit, ze to proste neni cesta. Kdybychom byli v USA, tak bych to bral, protoze tam se opravdu stavi specialy na ctvrt mile ale u nas jsou to stale v drtive vetsine jen upravene seriovky nebo v lepsim pripade upraveny motor preskladany do neceho maleho a lehkeho.

Dovolim si tvrdit, ze tu jde opravdu o to ukazat, co je mozne pouzit na kazdodenni pouziti a nevim jak vy, ale ja bych toto do serioveho provozu bral vsema deseti (spis 21 :D), nebot kdo si uvedomi, co, resp. jaky je projev krouticiho momentu, konfrontuje to s poznanim pouzitelneho spektra otacek, pak si uvedomi, ze toto auto umoznuje neustaly tlak do sedacky.

Jinak Jaster prozradil dulezitou vec, ktera (si dovolim tvrdit) stavi cely projekt a dosazene vysledky do uplne jineho svetla. Dalsim faktem je absence casu na vyvoj takoveho specialu u DP (snad jsem neprozradil nic tajneho). Nicmene, nezbyva drzet palce a verit, ze se jim podari vyclenit na to cas a navysit vykon vstrikovaciho systemu aby mohli patricne vyuzit i potencial systemu preplnovani ... pak to bude jeste zajimavejsi a troufam si rict, ze to predci i maxima zde zminovane Ibizy s nitrem :punk:
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
roubic
Nesolidní prodejce
Nesolidní prodejce

Příspěvek od roubic »

Má tam snad dva grafy né? Tak proč porovnáváte ten s nitrem? Řeší se tady egt a průběh nevhodnej pro běžný ježdění, zapomínáte, že obě auta jsou sprintspeciály.Takže se chyťte za ty vaše rypáky a zkuste napsat nějakou normální odpověď, která by nehanila práci jinýho. Biturbo od DP má krásnej průběh a bez kouře, o tom žádných pochyb, ale ta Iba jede o sekundu rychleji...... 13.1 biturba a dokonce lepší časy zajížděla pokud vím jedna Okta a ta byla komplet naložená. Jo a ještě k udávaným výkonům zde... Lze uvádět výkon motoru v moment měření tak jako to je vidět u grafu z Mahy? To by asi nejen Ještěrovi otevřelo oči :)
Audi s8 d3 5.2 v10
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

@roubic: Za rypak se chyt sam, nebot jsi majitel rypaku.
Jen se te zeptam: ze kdy je posledni znamy vysledek ze sprintu?

Mimochodem, ta Octa byla Zizalova/exPajinova (rekneme si to otevrene, neni duvod to zatajovat) byla znacne dotovana W/M, coz je dalsi aditivum. Na druhou stranu, na to se uz da jezdit prubezne, o tom zadna.
Kdyby byl Richard zoufaly, mel moznost naordinovat tez W/M (primarne z duvodu navyseni objemu paliva, nikoliv snizeni EGT) a dosahnul by jinacich vysledku ... nicmene, zjevne se nechtel touto cestou ubirat.

Nicmene opakuji: hodnotime tu stale nedokoncenou vec a nyni uz naprosto chapu, proc to Richard tak dlouho tajil (pozorne oko ctenarovo zaznamena datum 3.9.2012).
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
nejsem-naivka
Přispěvovatel

Příspěvek od nejsem-naivka »

Foreste buď tak laskavej a už nikdy nepiš Žížala v žádným tvojem příspěvku. Meleš tady zase pátý přes devátý. Utři Roubiče nějakýma argumentama a né tim co by kdyby. Všichni víme jak to bylo s Oktou, kolik měla a neměla s vodou a podobně. Byl bych rád, kdybych už nemusel na tvoje elaboráty reagovat. Jestli mě chceš utřít, tak nějakým výsledkem. Nazdar sprintovací borče.
:-@
roubic
Nesolidní prodejce
Nesolidní prodejce

Příspěvek od roubic »

Forest píše:@roubic: Za rypak se chyt sam, nebot jsi majitel rypaku.
Jen se te zeptam: ze kdy je posledni znamy vysledek ze sprintu?

Mimochodem, ta Octa byla Zizalova/exPajinova (rekneme si to otevrene, neni duvod to zatajovat) byla znacne dotovana W/M, coz je dalsi aditivum. Na druhou stranu, na to se uz da jezdit prubezne, o tom zadna.
Kdyby byl Richard zoufaly, mel moznost naordinovat tez W/M (primarne z duvodu navyseni objemu paliva, nikoliv snizeni EGT) a dosahnul by jinacich vysledku ... nicmene, zjevne se nechtel touto cestou ubirat.

Nicmene opakuji: hodnotime tu stale nedokoncenou vec a nyni uz naprosto chapu, proc to Richard tak dlouho tajil (pozorne oko ctenarovo zaznamena datum 3.9.2012).
Tak foreste ted si mi to nandal kdyz mi napises ze jsem majitel rypaku to jsem cekal ze si jinej kalibr ne ze odepises takovou blbost :D myslim ze vic od tebe nepotrebuju slyset tohle staci :)
Nic mene slo o to ze tu resite picoviny on je ti sprintdpecial a nekdo tu napise napicu na bezne jezdeni :D to je snad i trosku logicky ze na nakup to nebude :) co se tyce octavie ted presne kdy mela posledni predstaveni a za jakej cas to by mohl prozradit zizalak ale kazdopadne napsal si ze to neni dokonceny tak jsem zvedavej az to bude dokonceny a co tam vsechno bude a ne ocem se jenom bude vedet ;) a par veci zatajeny ale zatim mi to neprijde jako nejakej prelom tohle se da udelat i na jednom turbu
Audi s8 d3 5.2 v10
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

@nejsem-naivka: A proc bych to delal? On si sam drevo k ohnisti a vodu do kotliku prinese, pod nim zatopi a sam si ochotne do vrouci vody vleze, ostatne posud sam jak pomyslne dotahnul a podtrhnul tu snusku blbosti:
roubic píše:tohle se da udelat i na jednom turbu

Lusťa
blázen

Příspěvek od Lusťa »

Je mi to úplne putna, ale ano, golf od DP je speciál, stejně tak je to myslím ale auto pro vývoj,na kterem se testují věci,který by se dali přenést i do běžnýho provozu.
Proč se tady pořád někdo ohání sprintama?
Přijde mi,že kazdej na to kouká jinak. Jeden z hlediska použitelnosti v každodenním provozu a druhej kouká na čas,který vyplivne časomira na 1/4 míle. Obojí ma zajisté svoje,ale stavet to vedle sebe mi nepřijde ideální.

Hlavně mě,za můj skromný názor,nezabijte.:)
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

asi tak to je jak srovnávat kompot a čerstvý jahody...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Lusťa
blázen

Příspěvek od Lusťa »

Ten kompot proste do šampaňského nedáš.
A nebo dáš,ale to uz jsi pak joooo velkej gurmán :)
subz3ro_tdi
Aktivista

Příspěvek od subz3ro_tdi »

roubic píše:Nic mene slo o to ze tu resite picoviny on je ti sprintdpecial a nekdo tu napise napicu na bezne jezdeni :D to je snad i trosku logicky ze na nakup to nebude :)
roubic píše:Fabia rs: egr off , kat off, tlumič off, velke fmic, 2559 Smile a nějaký ty race +80%
231ps 451nm zatim
Ideme sa bavit o tomto co mas v podpise a o tvojom prave vnucovat svoj nazor inym? Navazas sa tu do nas do vsetkych co ho maju iny ako ty, alebo len do Foresta?? Nech viem ci mam na teba reagovat, lebo momentalne nemam moc cas (aj ked chut by bola) a Forest sa myslim zvladne vykecat sam :D
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
roubic
Nesolidní prodejce
Nesolidní prodejce

Příspěvek od roubic »

Ideme sa bavit o tomto co mas v podpise a o tvojom prave vnucovat svoj nazor inym? Navazas sa tu do nas do vsetkych co ho maju iny ako ty, alebo len do Foresta?? Nech viem ci mam na teba reagovat, lebo momentalne nemam moc cas (aj ked chut by bola) a Forest sa myslim zvladne vykecat sam :D[/quote]

Kazdej ma svuj nazor a nehodlam ani nemam potrebu nekomu neco vnucovat. Ale jak uz bylo psano jde o to ze furt hani praci nekoho jinyho viz ibiza s nitrem nebo hroznej prubej atd na bezny jezdeni napicu atd boded b ne kdyz to je postaveny pouze na sprinty je mozny ze to jezdi i po silnici jako auto na nakup :) a ten golf jako sprint kara ze to ma dve turba tak podle me to neni zadnej prelom stoleti nebo aspon ted ne pokud je to rozestaveny tak treba z toho vyleze nejakej zazrak ale v tom nevidim zadnou bombu ano prubeh paradni vsechno v laine takze za me v grafu pochvala sice malej kroutak ale jinak nemam k tomu nic spatnyho napsat ale tyhle kone mel a i vic v okine ktera byla s jednim turbem a mel 627nm a 327hp
Audi s8 d3 5.2 v10
PROFITUNER
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PROFITUNER »

CO sa tyka vysledku z 2,0 TDI CR, tak naozaj super, klobuk dole. Uz by bolo nacase, aby sa podobne zacali upravovat aj novsie auta, lebo o 1,9TDI uz neni fakt co pisat.
Forest, k Lupu by som sa takto nevyjadroval a s tymi 250PS si to asi trosku prehnal.
Faktom je, ze Lupo dokazalo zajst pred 5timi rokmi 1/4 mile pod 11 sekund a za tu dlhu dobu sa ziaden diesel z CR ci SK tomuto casu ani zdaleka nepriblizil. Asi by si zasluzilo trosku viac ucty Forest,nie nejake ofrflanie.
A naozaj sa tieto motory porovnavat nedaju.
Kazdy projekt Vam nieco da, nie co sa na nom naucite a snazite sa posunut dalej. Lupo mne aj celej firma dalo zaozaj vela.
Na kazdodenne pouzitie tiez preferujem biturbo a drzim DP prsty,nech sa to zacne podobne upravovat do aut na "kazdy den"
Tie VPcka a PDcka predsa nebudu chodit stale!
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

@Roubic: Opet potvrzujes, ze nevis, co meles. Ty tu zminujes maximalni hodnoty, nicmene je treba uvedomit si, ze dulezitejsi je prubeh.

@Profituner: Kdyztak mi ukaz link, kde najdu v minulosti prezentovany graf bez nitra. Svoje uznani jsem projevil jiz vyse, vice se ho asi v tomto smeru nedockas. Jinak dovolim si spekulativne tvrdit, ze vetsina soucasnych CR uz davno nebude jezdit a VP budou stale (jediny problem sledavam v byrokracii EU, nikoliv vsak v zivotnosti), neco jako stare Mercedesy.

Jinak ja verim tomu, ze kdyby byl system preplnovani rizen elektronicky (centralizovane a sehrane) i u Pajina tak by to melo dobrej spodek (tak dobry nejspis ne ale rozhodne vyrazne lepsi, ostatne to ukazalo i mereni, ze tam ten potencial je) a podobny prubeh krouticiho momentu ... jenze to by muselo dojit k *PREVENTIVNI CENZURA ABY NAM NEKTERI NEVYKRVACELI* Obrázek

fabiátor
Moderátor

Příspěvek od fabiátor »

ke grafu: chirurgicky presne provedena regulace, je treba smeknout klobouk a ohnout se pritom az k zemi ;)
Odpovědět

Zpět na „Výsledky Vašeho měření - Grafy“