Jednou to praskne a intoši se budou divit, co se to stalo..Samozřejmě osobně jsem proti kolektivní vině, ale už mne pěkně sere, když rozeberou měděnou střechu, nebo cokoliv jiného a dají to do sběru. Nedávno mi přehraboval šrot připitomnělej čecháček na korbě, kde byly shnilé výfuky, obaly od barev, od sprayů , starý paknyapod. hrozil mi pokutou, tak jsem mu řekl, že je českej posranej sráč, zesranej až za ušima a že si počkám na kolegu, který není debil. Tomu to nevadilo, tak jim povídám, když přijde cikán, tak jste celý posraní, berete vše i když by to bylo z hrobů našich odbojářů nebo střecha z kostela tak čuměli jako puci...Je to i v "našich" lidech, berou dekly od kanálů, okapy a jiné viditelné nesmysly..Tady je hrozně ceněn lidský život, přitom je na planetě lidí jak nasráno, neví se co s tím, tak proč nepoužívat fungující metody...1. krádež , zmlátit devítiocasou kočkou do bezvědomí/s přítomností doktora/2. krádež, článek prstu ustřihnout, 3. krádež zastřelit...Bylo by nás míň, jak bílých, tak černých a slunce by svítilo jasněji. Někomu bys při koupi podal ruku, kouknul bys mu na malíček a věděl bys, že krade, z obchodu by sešlo..Bohužel je tu nebezpečí, že by vznikl klub plnoprstých, který by byl utlačován a šikanován většinou s kratším malíčkem...A zase by se hledalo řešení...

nepropadat panice...