Je to vůbec možné???
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Já mám BKC s DSG převodovkou a dlouhodobě mám 7.2L. Jezdil jsem po dálnici do práce (Liberec - Hradiště cca 40 km) do 120km/h a pod šest jsem se nikdy nedostal.... Spíš 6,5l. Nechápu čím to je. Kamarád má BLS s DSG a jezdí pod 6 dlouhodobě a táta má BKD v manuálu a je o litr níž a to jezdí oproti mě svižnějc, já se stim plazim jak s hnojem...
PS máme to všichni ověřený podle tankování a ne jednou...
PS máme to všichni ověřený podle tankování a ne jednou...
škoda octavia ASZ + chip - Prodáno
VW Passat BMR => BMN + DPF OFF + chip = Asi 200 Poníků..
- Chvála bohu prodáno... Nejhorší auto co jsem kdy měl...
Chevrolet Silverado 2500HD 6.0 V8 421PS
OII BKC DSG
VW Passat BMR => BMN + DPF OFF + chip = Asi 200 Poníků..
Chevrolet Silverado 2500HD 6.0 V8 421PS
OII BKC DSG
Já dnes jel a potkal jsem jen samé šetřílky..Snad 4 ocasové /ocasnice/ šetřili naftu, zánovní auta pomalu za půl mega a jedou 50 -60 km/h , další blb mi vjede do cesty z vedlejší, samé píčoviny na autě a pak to samé..proč si kurva ten blbl nekoupí smarta nebo podobnou spořilku? Lidé si nakoupí koncern a jezdí jak s hnojem, tak velký traktor to zas není..A kolikrát je to mladý kluk....., dnes potkat mladého střelce, který není sfetovaný a pořádně protáhne TDI je zázrak.A já dědek v benz. Golfu je musím předjíždět v zatáčce a být ohlušen jekotem gum..To jsou ale paradoxy.. 
nepropadat panice...
Jericho, jestli toto považuješ za zázrak, tak ti děkuji, potešilo mne tojericho-3 píše:Já dnes jel a potkal jsem jen samé šetřílky..Snad 4 ocasové /ocasnice/ šetřili naftu, zánovní auta pomalu za půl mega a jedou 50 -60 km/h , další blb mi vjede do cesty z vedlejší, samé píčoviny na autě a pak to samé..proč si kurva ten blbl nekoupí smarta nebo podobnou spořilku? Lidé si nakoupí koncern a jezdí jak s hnojem, tak velký traktor to zas není..A kolikrát je to mladý kluk....., dnes potkat mladého střelce, který není sfetovaný a pořádně protáhne TDI je zázrak.A já dědek v benz. Golfu je musím předjíždět v zatáčce a být ohlušen jekotem gum..To jsou ale paradoxy..
tento jav sa prejavuje najmä ak sa objavý bielé vozidlo so zelenýmy pásmy na boku..v momente každý 60-70, v obci 30-40jericho-3 píše:Já dnes jel a potkal jsem jen samé šetřílky..Snad 4 ocasové /ocasnice/ šetřili naftu, zánovní auta pomalu za půl mega a jedou 50 -60 km/h , další blb mi vjede do cesty z vedlejší, samé píčoviny na autě a pak to samé..proč si kurva ten blbl nekoupí smarta nebo podobnou spořilku? Lidé si nakoupí koncern a jezdí jak s hnojem, tak velký traktor to zas není..A kolikrát je to mladý kluk....., dnes potkat mladého střelce, který není sfetovaný a pořádně protáhne TDI je zázrak.A já dědek v benz. Golfu je musím předjíždět v zatáčce a být ohlušen jekotem gum..To jsou ale paradoxy..
OCT I -Tractor Diesel Immortal- AHF
vpredu- KYB ultra SR +PU uloženie, vzadu- KYB gas a just +uloženie z FRS
vpredu- KYB ultra SR +PU uloženie, vzadu- KYB gas a just +uloženie z FRS
Alni, přesně a dokonce neváhají dupnout na brzdu a je jim fuk, že za nimi někdo jede a povolené rychlosti jste nedosáhli ani před spatřením hlídky.
Kolikrát si říkám, že už jen chybí aby některý z těch idiotů zastavil úplně a šel dál pěšky.
Každej je závodník, ale jen uvidí policejní hlídku, tak jede jako by se právě posral.
A co je na silnici řidičů co si až při pohledu na policejní vůz vzpomenou, že mají svítit, ale když jste na ně blikali před tím, tak se jen debilně xichtili a jeli dál aniž by rozsvítili.
Ale ze všeho nejlepší jsou ti co jezdí mimo obec 70 a když je předjedete tak na vás troubí blikaj, ale jakmile v obci zpomalíte na 50 tak vás brutálně doženou a začnou se lepit na prdel a dávat na jevo jak je nyní hrozně brzdíte.
Jezdím denno denně a až jednou nepotkám žadnýho z výše zmíněných idiotů, tak si doma otevřu lahev, jako že nepiji, a druhý den klidně pojedu sockou, nebo si vezmu dovolenou pro malou indispozici.
Kolikrát si říkám, že už jen chybí aby některý z těch idiotů zastavil úplně a šel dál pěšky.
Každej je závodník, ale jen uvidí policejní hlídku, tak jede jako by se právě posral.
A co je na silnici řidičů co si až při pohledu na policejní vůz vzpomenou, že mají svítit, ale když jste na ně blikali před tím, tak se jen debilně xichtili a jeli dál aniž by rozsvítili.
Ale ze všeho nejlepší jsou ti co jezdí mimo obec 70 a když je předjedete tak na vás troubí blikaj, ale jakmile v obci zpomalíte na 50 tak vás brutálně doženou a začnou se lepit na prdel a dávat na jevo jak je nyní hrozně brzdíte.
Jezdím denno denně a až jednou nepotkám žadnýho z výše zmíněných idiotů, tak si doma otevřu lahev, jako že nepiji, a druhý den klidně pojedu sockou, nebo si vezmu dovolenou pro malou indispozici.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Osobně jsem velice klidný, většinou ani moc nechvátám, nenadávám a když někdo udělá chybu a nic se nestane, moc to neřeším. Ale jet půl cesty tam, kde se nedá předjíždět 50-60 km/h a když tu kolonu vytváří ne naložený kamion, ale zánovní Passat, kde si lidé podle gestikulace vyprávějí příběhy tak mne to nakrkne, a když ještě někde musím být na čas , což jsem slíbil, začínám "propadat panice".. 
nepropadat panice...