Za sebe se domnívám, že největší zlo pro řidiče je palubní PC. Znám kolem sebe obrovské množství lidí, co celou cestu nedělají nic jiného, než že sledují údaje na palubním PC a neustále to komentují. Bych je rovnou střelil z milosti, fakt že jo.
Osobně v Galaxy PC nemám a mám o starost méně. Jezdím pořád stejným stylem, na pohodu, v klidu, ale nedá se říct, že bych jezdil doslova na spotřebu za každou cenu. Pokud nejde o život, nebrzdím - jezdím tak, abych brzdit nemusel (a to moc lidí neumí, jak ve svém okolí pozoruju).
Z principu věci zásadně dodržuju maximální rychlosti, a to všude a bez výjimek. To ovšem neznamená, že někoho zdržuju - snad jen ty, co neustále někam spěchají (ty bych střílel taky).
Jezdím na tempomatu na maximální rychlosti v daném úseku. Přiznám se, že mě serou ti, co přede mnou jedou o chlup pomaleji, než jedu já v daný okamžik, protože kvůli nim musím rozladit tempomat

. Prostě pokud je někde 90, jedu přesně 90 (podle GPS) - ani méně, ani více. Tak jezdím vždy a všude. A myslím, že na všech autech, co jsem kdy měl, jsem měl dlouhodobé spotřeby natolik zajímavé, že mohu být spokojený.