Přepsání kilomterů v přístrojovkách
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
bsi vymazana
to mas pravdu je to pruser a neviem momentalne dal som to kamosovi a ten to skusi spravit mne len nejde do hlavy ked som bol v citroene tak tupci mi nevedeli poradit vraj to nejde tak som im dal otazku a co ked mi ukradnu bsi tak mam zahodit auto?a oni ze nova sa da tak som im povedal ze im taku prazdnu dam aj ja no ani mrk.prosti profi udrzbati
som totalny samouk
-
- Sběrač informací
bsi vymazana
my slim si no je to len moj nazor ze je to jedno keby som mal ten original dump podla vinka tak to mozem naprat do akehokolvek bsi z nec procesorom a bude sa spravat ako origos pre ten ktory typ ak sa mylim tak ma opravte. 

som totalny samouk
-
- Sběrač informací
bsi vymazana
Takze nam nic ine neostane len hecknut databazu z citroena to bude jednoduchsie ako ist do autorizovaneho servisu hehehhehe 

som totalny samouk
-
- Přispěvovatel
Aj kamosovi babrali do auta ze vraj ci nechce stocit km? a on blbec suhlasil a auto mu dva tyzne stalo na dvore co ho nemohli natocit. Nakoniec prisla odtahovka z Peugeotu odtiahli ho do servisu tam to spravili, zaplatil za to 20000 a bol este rad ze sa na aute uz konecne vozi...Milinek píše:Už jsem jich pár viděl do*ebanejch a ty lidičky pak skoro brečely, když jim to auto pak nejezdilo....
Škoda Octavia II, bez uprav-v jednoduchosti je krása