halooododis6 píše:čo je to ten vlnovec?a nevieš kolko asi stoji turbo na GV?Huml píše:neříkám, že je to vždycky vlnovcem, ale poslední dobou co jsem se setkal s hlasitým pískáním už od nížkých otáček, bylo to tím
pískot při záběru turba
Moderátoři: šulda, Moderátoři
no ja jsem ted mel sundany vedeni vzduchu od airboxu k turbu, a kdyz jsem to vratil zpatky, tak uz to piska jen velice potichu, zadny obavy, ze mam policajty za zadyDr.Diesel píše:Dela mi to to samy. Fatik se mnou jednou jel a prej "Nekde jedou policajti..." ja "Ne, klid, to je turbo"jayd píše:tak jsem nahral to piskani..je to nahrany na mobil, takze nic moc..musi se dat hlasitost na 100% jinak neni nic slyset..je to nahrany normalne v interieru vozu..je to vytaceni motoru na +- 2000 otacek
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/246 ... .49KB.html
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/315 ... .58KB.html
je pravda, ze kdyz jedu lehce tak to turbo je slyset, kdyz pridam vic, tak ten zvuk zmizi..popr neni tak hlasity, no ale kdyz dam plny plyn tak je to sem tam fakt jak vrtacka u zubare![]()
no nic hold budu muset setrit na nove turbo a jezdit opatrne-
Myslim ze si muzem namlouvat vsechno mozny, ale asi nas ceka nejakej ten turbo upgrade, schvalne koho driv![]()
![]()
...tuk tuk
Taky ho checknu, ale zacalo to po tom, co sem ho hnal delsi dobu v tockach na 6ku, takze myslim, ze to vlnovcem nebudeHuml píše:schválně zkontroluj ten vlnovec, jestli není očuděnej, jestli je černej je v prčicích a to pískání je tím

a pokud pustim radio tak to neni uz vubec slyset

VW GOLF 4 1,9 TDI 66KW r.v 98, ALH, VR6 pritlacak, turbo 130 PD - Andre, trysky PP520, chip - Reescha, cca 145 koniku
VW SHARAN 2.0 TDi, 2007
VW SHARAN 2.0 TDi, 2007
Zdárec, nejakou dobu uz mi pri zaberu, kdyz na to vic slapnu, turbo docela houka, pak se to auto i rychlejc rozjede. Ale zatim pohoda, jezdim s tim opatrne.
V nedeli jsem jel do tahleho kopce a nijak jsem na to neslapal, ale pri nabehu to turbo vydavalo zvuk jak vrtacka. Jen tak kolem 1800-2000 ot. Pak uz celou dobu nic a zas normos. Dám to na repas k nekomu overenymu (asi jablonec). Nicmene dojedu tam vubec?
V nedeli jsem jel do tahleho kopce a nijak jsem na to neslapal, ale pri nabehu to turbo vydavalo zvuk jak vrtacka. Jen tak kolem 1800-2000 ot. Pak uz celou dobu nic a zas normos. Dám to na repas k nekomu overenymu (asi jablonec). Nicmene dojedu tam vubec?

Nechcem zakladať novú tému preto píšem sem. Mám podobný problém, pri svižnejšom rozbehu najčastejšie na dvojke turbo strašne zavíja (teda myslím že to môže robiť len turbo) a pri nejakých 1900 otáčkach zrazu prestane a auto citelne rýchlejšie akceleruje. Keď preradím a zrýchľujem ďalej tak to už nerobí. Tá doba ako dlho zavíja závisí od toho ako veľmi mám zošliapnutý plyn. Vie niekto čo by s tým mohlo byť? Alebo už ide do nebíčka? Ak by bolo treba môžem urobiť aj log. Vďaka za všetky rady.
Auto VW Golf Plus TDI 77kw, BLS
Auto VW Golf Plus TDI 77kw, BLS