"Naše planeta je nemocná a proto ji posíláme proudy LÁSKY z našich otevřených srdcí které ji uzdravují a pomáhají ji v očistných procesech, kterými se Země zbavuje negativních energií všeho druhu"
JOOÓÓÓÓÓÓÓ Tak to jsou tihle an-dě-léééééééééééé v kos-tele-éééééééééé pr-dele-ééé vy-str-kuu-jííííííííííí proud sazí na vás! tady každej hledá pekelnej výkon a ne jak co vibruje tak si vemte svoje vibrace a pápá
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
ked tak na neho pozeram tak sa mi zda ze to si nemoze vymyslat
on tomu veri
neviem ja keby som bol na jeho mieste a trepal take bludy tak sa dostim od smiechu sam zo seba
nafta je dobra, benzin este lepsi, ale radsej by som to nepil
sory že otvírám starší diskuzi, ale tohle mě srazilo do kolen, to ať mi ho aštar šeran vyndá myslím že to anděl měl napsat do tématu "něco pro zasmání" .........hej a prej ještěři z pekel nabízejí čiptuning lidského strdce, nevíte někdo cenu, a kolik to přidá výkon? : http://www.andele-svetla.cz/default_10.htm no ty krávo, takhle jsem ne nezasmál už hoooooooodně dlouho, viděl jsem dost, ale tohle ještě ne, fakt masakr
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
ked tak na to pozeram asi im aj daco prispejem ked tak prosia
najlepsie by bolo spravit im nejaku zbierku a zaodmenu by tu uz nechodili obsmrdat s tymi svojimy mimozemstanmi?
nafta je dobra, benzin este lepsi, ale radsej by som to nepil