No tak to je dobrý...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
to už dnes s GPS knihama jízd nedáš...jericho-3 píše:včelař píše:Nebuďte z toho posraní.dobrej každej kšeft,bude se točit nahoru!
Jo, u podnikových vozů se naopak natáčely km, aby se mohl fasovat benzin a ND do domácích podmínek. Takže auta byla vyjímečně zachovalá na ty km, co měla na tachometru....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Už jsi takový traktor viděl? Já viděl vždy traktor s řidičem a co se týče těch příšer, co perou do země jedy a různé pesticidy ,tak ty mají obsluhu vždy, která musí roztahovat krovky a plnit nádrže sračkami od Babiše. Naši zemědělci na plné kule otravují naši zem za mrzký groš, a je jim fuk, zda jejich děti zdechnou na raka, nebo jen dostanou alergii. U nás je to vždy tak, neznáme míru, hlavně že to nese, po nás potopa.. A v tom jim Babiš díky smlouvám s ním pomáhá a proto jej i ti pitomci volí..Dnes je bezpečněji ve městě než na vesnici..Přírodo VYLIŽ SI PRDEL...Ještě že přiletí aspoň ty vlaštovky ....
nepropadat panice...
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
řidič tam sice sedí, ale traktor jezdí sámjericho-3 píše:Už jsi takový traktor viděl? Já viděl vždy traktor s řidičem...

ale to už jsme hodně

Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Asi jo, ale jsem rád, představa, že traktor ztratí komunikaci s "velitelem " někde v tramtárii a projede mi zahradou a přejede koně, to už bych asi vyšel ven vyzbrojen a prvního jezedáka sestřelil ve skoku jako škodnou. Pokud je tam spolehlivost jako u EET nebo u těch, kteří bez navigace netrefí ani na záchod, potěž pánbůh..No, budeme čumět, až sledování občanů dosáhne "správné úrovně " a kdy ti chytřejší se budou proklínat, proč hodili hlas gangsterovi z Agrofertu...Proto taky šel do Čech, z STB moc dobře ví, jak je část národa prostoduchá...vilik píše:Tak jsi toho viděl hodně málo.

nepropadat panice...
Protože mi jezdí přímo za zdí, pořád tam jen perou nějaké jedy, kdy je strouha celá žlutá, nikde ani ptáček, všude ticho, jen řev aut v dálce. Zajíce jsem viděl naposled někde u Jindřichova hradce, bažanta, když mi jej daroval známý zákazník -myslivec, protože je doma nežerou, baví se jen tím, jak je postřílí při vypouštění z jejich "líhně"..A co myslivec - to často jezeďák..Tak mám dělat, že se mě to netýká? Mám přírodu radši než dav plný člověčích pitomců a to nejsem žádný "ekolog" , jen mi připadá zločinné postupně ničit vše okolo jen proto, aby ti burani měli větší pupky a novější auta..Nám by tady stačilo, kdyby "vyráběli" pouze to, co tady sníme, ale v kvalitě a i kdyby jim stát měl platit zato, že je to zdravé a drahé a přiroda nebude bombardována jedy , které potom sežereme..A lidé dokonce považují řepkový med za zdravý...Ale to by musela klika rudých padouchů, ala Veleba kteří rozorávali meze a dojebali spolu se Zemanem co mohli,být postříleni...Bohužel to odserou ti mladí, tohle už mě neskolí, ale skolí to novou generaci, která nemůže za to, že ji zplodili "idioti".. 

nepropadat panice...