No tak to je dobrý...

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

A6TDI
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od A6TDI »

Hoši neblbněte , já to tady dělám za 5 bez auta :D
b707
Přispěvovatel

Příspěvek od b707 »

tak to tady veřejně nerozhlašuj bude se mi to u dalších aut hodit :D až mi toho auta bylo lito když to vytáčel na 5010ot
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

jericho-3 píše:
včelař píše:Nebuďte z toho posraní.dobrej každej kšeft,bude se točit nahoru!

Jo, u podnikových vozů se naopak natáčely km, aby se mohl fasovat benzin a ND do domácích podmínek. Takže auta byla vyjímečně zachovalá na ty km, co měla na tachometru....
to už dnes s GPS knihama jízd nedáš...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

když oni u těch gps strašně rády praskaji pojistky (LOL) (LOL)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

no to se ti zase ale nenapočítaj km ;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Domecek
Aktivista

Příspěvek od Domecek »

už jen čekám kdy ti zaměstnavatel našroubuje gps do prdele (LOL)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Babiš je má už dávno v traktorech a možná se dá i do vleků a nástaveb, aby měl přehled, zda nejezdí nadarmo..Na lid musí být přísnost, proto má kamery i na odlehlých skládkách, aby mu zaměstnanci nesnižovali jeho životní úroveň. A až bude vládnout, jeho voliči budou valit oči.. :)
nepropadat panice...
vilik
Přispěvovatel

Příspěvek od vilik »

Jestli je má na traktorech, tak je to z důvodu prací na poli. Dnes traktor dokáže orat sám, bez zásahu člověka. Tedy pokud je patřičně vybaven.
VW Sharan
1.9 TDI PD
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Už jsi takový traktor viděl? Já viděl vždy traktor s řidičem a co se týče těch příšer, co perou do země jedy a různé pesticidy ,tak ty mají obsluhu vždy, která musí roztahovat krovky a plnit nádrže sračkami od Babiše. Naši zemědělci na plné kule otravují naši zem za mrzký groš, a je jim fuk, zda jejich děti zdechnou na raka, nebo jen dostanou alergii. U nás je to vždy tak, neznáme míru, hlavně že to nese, po nás potopa.. A v tom jim Babiš díky smlouvám s ním pomáhá a proto jej i ti pitomci volí..Dnes je bezpečněji ve městě než na vesnici..Přírodo VYLIŽ SI PRDEL...Ještě že přiletí aspoň ty vlaštovky ....
nepropadat panice...
vilik
Přispěvovatel

Příspěvek od vilik »

Tak jsi toho viděl hodně málo. :)
VW Sharan
1.9 TDI PD
turbo kamna power
Aktivista

Příspěvek od turbo kamna power »

jericho-3 píše:Už jsi takový traktor viděl? Já viděl vždy traktor s řidičem...
řidič tam sice sedí, ale traktor jezdí sám ;) dnes běžná věc
ale to už jsme hodně (offtopic)
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
vilik
Přispěvovatel

Příspěvek od vilik »

VW Sharan
1.9 TDI PD
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

vilik píše:Tak jsi toho viděl hodně málo. :)
Asi jo, ale jsem rád, představa, že traktor ztratí komunikaci s "velitelem " někde v tramtárii a projede mi zahradou a přejede koně, to už bych asi vyšel ven vyzbrojen a prvního jezedáka sestřelil ve skoku jako škodnou. Pokud je tam spolehlivost jako u EET nebo u těch, kteří bez navigace netrefí ani na záchod, potěž pánbůh..No, budeme čumět, až sledování občanů dosáhne "správné úrovně " a kdy ti chytřejší se budou proklínat, proč hodili hlas gangsterovi z Agrofertu...Proto taky šel do Čech, z STB moc dobře ví, jak je část národa prostoduchá... :)
nepropadat panice...
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

Co to tu zase šíříš ?? Co máš zase proti traktoru ??
V příspěvku o dva řádky víše zase tvrdíš že bez "robotů" to nepůjde .
Lidé jsou podle tebe líní . Tak co máš proto traktorům a chytrým telefonům (crazy)
Už by si zase střílel jézédáky :D
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Protože mi jezdí přímo za zdí, pořád tam jen perou nějaké jedy, kdy je strouha celá žlutá, nikde ani ptáček, všude ticho, jen řev aut v dálce. Zajíce jsem viděl naposled někde u Jindřichova hradce, bažanta, když mi jej daroval známý zákazník -myslivec, protože je doma nežerou, baví se jen tím, jak je postřílí při vypouštění z jejich "líhně"..A co myslivec - to často jezeďák..Tak mám dělat, že se mě to netýká? Mám přírodu radši než dav plný člověčích pitomců a to nejsem žádný "ekolog" , jen mi připadá zločinné postupně ničit vše okolo jen proto, aby ti burani měli větší pupky a novější auta..Nám by tady stačilo, kdyby "vyráběli" pouze to, co tady sníme, ale v kvalitě a i kdyby jim stát měl platit zato, že je to zdravé a drahé a přiroda nebude bombardována jedy , které potom sežereme..A lidé dokonce považují řepkový med za zdravý...Ale to by musela klika rudých padouchů, ala Veleba kteří rozorávali meze a dojebali spolu se Zemanem co mohli,být postříleni...Bohužel to odserou ti mladí, tohle už mě neskolí, ale skolí to novou generaci, která nemůže za to, že ji zplodili "idioti".. :(
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“