FABIA II 1.9Tdi- převodovka
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Tak motor jsem nekoupil jelikož pán v autoopravně byl nějaky zvlastní.Nejdrřív mi tvrdil že Motor BLS se v 1.9Tdi nedelal a že jsou to motory z Octavii 2.0 TDI.No což to bych ještě přešel ale cena z uvedených 20000kč se změnila na 33000kc a vůbec netušili kolik měl naběhano:-(
Takže scháním dále.
Koukam správně že je prasklý pist?
Takže scháním dále.
Koukam správně že je prasklý pist?
-
- Přispěvovatel
tak po delší době jsem tu zpět.
Spravny motor nebo kliku jsem jeste za slušny peníz nesehnal.Nespěchám na to až tolik.
Ale dostal jsem od kamarada blok s klikovkou,pry je to na BLS.Bohužel je to úplně jíny motor, ale nemohu přijít na to do ktereho auta je nebo co je to za typ motoru.
Nevíte kde bych to mohl hledat?
Spravny motor nebo kliku jsem jeste za slušny peníz nesehnal.Nespěchám na to až tolik.
Ale dostal jsem od kamarada blok s klikovkou,pry je to na BLS.Bohužel je to úplně jíny motor, ale nemohu přijít na to do ktereho auta je nebo co je to za typ motoru.
Nevíte kde bych to mohl hledat?
-
- Přispěvovatel
Aha ja to predtim nepochopil, že ji chces prodat..Jirka. píše:To opravdu není BLS. Z toho tam kliku nedáš.
Ale jestli chceš, tak kliku z toho BLS co jsem fotil výše ti mohu nechat za 5000 Kč. Ale musel bys dát vědět co nejdřív. Bud to od majitele odkoupím, nebo mu to vrátím.
JJ beru ji všema deseti:-)
Pošli mi na tebe kontakt a dohodneme se...
-
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
-
- Přispěvovatel