F I stahovačka ?

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Domecek
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Domecek »

dělá borce a mluví asi o favoritu, tam byl plast proti krádeži, b707 měl by jsi si utřít mlíko na bradě, sorry
(wallbash)
b707
Přispěvovatel

Příspěvek od b707 »

Domecek píše:dělá borce a mluví asi o favoritu, tam byl plast proti krádeži, b707 měl by jsi si utřít mlíko na bradě, sorry
(wallbash)

podle sebe soudím tebe????

Jendo já myslel že ten plast je tam kvůli zakrytí lanka kliky jelikož ne všechny F1 měli safe lock , asi už mám na to svůj grif jelikož ten plast mi neděla žádný problém,

mám takovou zkušenost že stahovačka většinou přežije mech. zámku a proto to preventivně ani nezkouším sundavat jelikož někteří mechanici jsou hovada a dotáhnout to na prase trhákem a pak se srát ještě z vytahováním vložky zámku která je tam zoxidovaná fakt nechci.....

myslím si že mechanik by měl u práce přemýšlet a když to lze tak si i prací usnadnit
Domecek
Aktivista

Příspěvek od Domecek »

měl by přemnýšlet, ne prasit, ale ty se jen vymlouváš, jak někdo před tebou něco udělal špatně , zatímco ty jsi boreček a všechny tady by jsi chtěl učit vyndávat stahovačku z FI (noteeth)
b707
Přispěvovatel

Příspěvek od b707 »

já se k tobě už raději vyjadřovat nebudu jelikož mi za to nestojíš, uvědom si že já za to nemůžu že máš obě ruce levé, napsal jsem autorovi tématu že je možnost to sundat bez vytahovaní vložky zámku povolování aretace kliky a demontáže mech. zámku.. čím jsi do tématu přispěl ty??? já se na nikoho nevytahují na rozdíl od tebe...
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“