Passat 2.0tdi BRD 125kw po vyčistění filtru neregeneruje
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Forest píše:Souhlasim s Vicim, stejne jako treba chiptuneru, kteri treba ukradli cizi SW nebo mechaniku, kteri jsou schopni domrtvit turbo jenom aby nevyslo v dobrem svetle.Vici píše:vzhledem k tomu kolik máme v republice třeba podvodníků turbařů a to úspěšných, tak o čištění DPF se moc ani radši neodvažuju polemizovat...
Jo, je to pekne hnusnej svet, co, Vici?

-
- Přispěvovatel
Tak jsem to dnes vzal na projížďku bez regenerace. Je to v nouzaku. Hned po startu to začalo padat zaneseni filtru až na 17mg bez toho aniž bych vynutit regeneraci nebo jednotka dala požadavek. Tak jsem si říkal že je díra ve filtru jasná a teď jsem stim jel zase a už vesele vzrůstá. Filtr půjde ven svine.
Touareg 7L 3.0 set up 300PS
Passat B6 2.0 CR 103kw + chip Haldex, executive
Pašík AFN,syncro,S764, turbo 96kw,EGR off,Kat off, 11mm hlava, , chip.
Skoda Rapid 4,2 220kw
Passat B6 2.0 CR 103kw + chip Haldex, executive
Pašík AFN,syncro,S764, turbo 96kw,EGR off,Kat off, 11mm hlava, , chip.
Skoda Rapid 4,2 220kw
-
- Aktivista
@Tunningkiller: Tak pak informuj, at se to rozlouskne. I kdyby jsi neco zavinil ty, bude to priklad pro pouceni pro ostatni.

Nechapu. Cti co jsem napsal, vzdyt s tebou souhlasimVici píše:Forest píše:Souhlasim s Vicim, stejne jako treba chiptuneru, kteri treba ukradli cizi SW nebo mechaniku, kteri jsou schopni domrtvit turbo jenom aby nevyslo v dobrem svetle.Vici píše:vzhledem k tomu kolik máme v republice třeba podvodníků turbařů a to úspěšných, tak o čištění DPF se moc ani radši neodvažuju polemizovat...
Jo, je to pekne hnusnej svet, co, Vici?ty jsi už i agent Janouška a podobných?

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)