Octavia 2 Klimatizace

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Jirka.
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Jirka. »

Mám origo nový 5500 Kč.
šulda
Moderátor

Příspěvek od šulda »

Zrovna sem chtěl Tobě a Ladas psát SZ kvůli kompresoru, Ty jsi telepat (noteeth) Zájem mám, pokud se jedná o origo a je s tím dobrá zkušenost tak bych ho vzal. Potřebuju aby vydržel cca 150-200tkm, pak půjde auto do Macochy (noteeth)
Člověk se pořád učí.
Jirka.
Aktivista

Příspěvek od Jirka. »

šulda píše:Zrovna sem chtěl Tobě a Ladas psát SZ kvůli kompresoru, Ty jsi telepat (noteeth) Zájem mám, pokud se jedná o origo a je s tím dobrá zkušenost tak bych ho vzal. Potřebuju aby vydržel cca 150-200tkm, pak půjde auto do Macochy (noteeth)
Ano, jedná se o originál, vydrží neboj.
Tomas6
Aktivista

Příspěvek od Tomas6 »

Jak poznám u OII jestli není míň chladiva? Je mi jasné že vycucnout a zvážit. Nechce se mi platit chlaďařovi když to může být ok. Plněná byla loni při výměně kompresoru a chladiče. Teď se mi zdá že to míň chladí. Ve výdechu mám strčený teploměr,když pojíždím po městě tak teplota nejde pod 11-12 stupňů. Vyjel jsem za město a po asi 10 km to slezlo skoro na 7. Zastavím třeba na odbočce a už to leze zas ke 12 stupňům.Rozjedu se a třeba až po 4km to sleze zas dolů.
Je to předfacelift BXE,climatic nastavený na min a ventilátor na 2 stupeň. Venku 33 stupňů. Vrtule jedou obě, chladiče se zdají být čisté.Loni prané při výměně klimachladiče.
Napoví něco tlak chladiva v ŘJ při vypnuté a zapnuté klimě?
Máme firemní Caddy,sice 2013 rok, nicméně taky manuální klimu a zdá se mi že to po startu valí výrazně chladnější vzduch.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Nový kompresor ano,ale mel bys to udělat se vším všudy tj. komplet výplach systému atd
Loni jsem na přání zákazníka po rozsypani kompresorů dal nový,origo a letos je zase po něm,vymontovali jsem jednu trubku,vypláchnutí benzínem a nalil na ubrousek,samej lesklej střípek...
pavska
Přispěvovatel

Příspěvek od pavska »

Když už se tu nakouslo teplota z výdechu kolik má být když je funkční kompresor dostanu se na 6-4°C a přijde mi to že to moc nechladí neni citit zima jako u jiného auta třeba.
Tomas6
Aktivista

Příspěvek od Tomas6 »

Já to lustroval vagem a hleděl do visu. Teplota na výparníku 4-6 stupňů. Prej ok. Dal to řešit asi nebudu stejně lítám na moto tak klimu moc nepotřebuju
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“