Octavia 2 Klimatizace
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jak poznám u OII jestli není míň chladiva? Je mi jasné že vycucnout a zvážit. Nechce se mi platit chlaďařovi když to může být ok. Plněná byla loni při výměně kompresoru a chladiče. Teď se mi zdá že to míň chladí. Ve výdechu mám strčený teploměr,když pojíždím po městě tak teplota nejde pod 11-12 stupňů. Vyjel jsem za město a po asi 10 km to slezlo skoro na 7. Zastavím třeba na odbočce a už to leze zas ke 12 stupňům.Rozjedu se a třeba až po 4km to sleze zas dolů.
Je to předfacelift BXE,climatic nastavený na min a ventilátor na 2 stupeň. Venku 33 stupňů. Vrtule jedou obě, chladiče se zdají být čisté.Loni prané při výměně klimachladiče.
Napoví něco tlak chladiva v ŘJ při vypnuté a zapnuté klimě?
Máme firemní Caddy,sice 2013 rok, nicméně taky manuální klimu a zdá se mi že to po startu valí výrazně chladnější vzduch.
Je to předfacelift BXE,climatic nastavený na min a ventilátor na 2 stupeň. Venku 33 stupňů. Vrtule jedou obě, chladiče se zdají být čisté.Loni prané při výměně klimachladiče.
Napoví něco tlak chladiva v ŘJ při vypnuté a zapnuté klimě?
Máme firemní Caddy,sice 2013 rok, nicméně taky manuální klimu a zdá se mi že to po startu valí výrazně chladnější vzduch.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km