bRAd píše:1) atmaga obsahuje flash a eeprom
2) pak je tu jeste druha eeprom (93C46) kterou vyuziva ftdi, ta se stara o to aby se kabel hlasil jako rosstech popripade kdyz je smazana tak se hlasi jako usb-serial..
3) blacklist je v exe souboru, codes.dat je pouze soubor s chybovejma hlaskama
4) musi se prehrat atmega i eep pro koretni chod, pokud se prehraje jen eep 93C46 kabel se sice nahlasi jako ross ale funguje jen jako shareware
4) kdyby pan svoboda mel lepsi cenu na vagcom hexcan tak by se tu lidi nemuseli trapit a on mel mnohem vetsi trzby..
Souhlasím, jen doplňuji, že tu 93C46 někdy VAG-COM zaplní takovými nesmysly, že se MProg hroutí jen při pouhém přístupu, takže je nutné čip vypájet a nahrát programátorem.
Co se týká ceny HEX-CAN u Svobody, resp. jeho dealerů (mimochodem Motordiag je prodává pro IČ-aře o 5% levněji), je třeba si uvědomit vliv cenové politiky výrobce původního produktu, tj. Ross-Tech USA (Uwe Ross). Např. v Německu, kde existují hned 4 distributoři, z nichž každý má svou vlastní verzi a německý překlad, dodržují cenu od 350,-EUR výše, v jiných zemích je lokalizovaná verze ještě dražší.
Když porovnám cenu orig. VAG-COM CZ s kabelem HEX-CAN proti podobným produktům na jiné značky vozidel, nezbývá mi než konstatovat, že VAG-COM je podstatně dostupnější!
S HEX-CANy jsem se něco nalaboroval, protože mne to zajímalo a byla to pro mne výzva. Laborováním jsem ztrávil asi 100x více času než samotnou diagnostikou. Jsem pevně přesvědčen, že kdo potřebuje kabel ke svému skutečnému účelu, tj. na autodiagnostiku, tak pro něj těch 7.590,- bez DPH představuje jednoznačně lepší investici, než klon.
Brzy už bude verze 803 (anglická betaverze už je dlouho ke stažení) a kromě nových vylepšení a změny názvu s sebou přinese zase hromadu mrtvých klonů...