opravdu netusim jsem laik jen ze jsem se dostal k tomu kabelu za 100kc tak se ptam..
byla ma mozna nejaka rada? jaky kabel jaky program atd.?
Nejdřív se nauč s kabelem co máš a komunikuje ti s 304 diagnostikovat a opravovat a potom se rozhodni jestli chceš smotávat auta.Proč si lidi myslí že musí mít hned kabel na ojebávání (smotávání Km)
[quote="maximus"]ROBIG chtel bych se te zeptat vidim v tvem podpise EGR off...
k cemu to je ,jede to pak lip,ci jak? [/quot
Motor nasává čistý vzduch z filtru a nemíchají se k němu výfukové plyny(motor dýchá čerstvý vzduch) a nezasírá se celé sání.Někdo tvrdí že se po zaslepení EGR tolik nezasírá regulace turba
maximus píše:ROBIG chtel bych se te zeptat vidim v tvem podpise EGR off...
k cemu to je ,jede to pak lip,ci jak? [/quot
Motor nasává čistý vzduch z filtru a nemíchají se k němu výfukové plyny(motor dýchá čerstvý vzduch) a nezasírá se celé sání.Někdo tvrdí že se po zaslepení EGR tolik nezasírá regulace turba
a jak to jde zaslepit?
a nahodou k tomu tachu,jaky bych mel mit kabel , a program se da stahnout kde,jestli me muzete pls poradit..
dikec
EGR pohledej tady na fóru, je tady toho hodně. Pokud tak chceš vag tacho, tak mrkni na inzeráty a kup ho i s kabelem. Pohybují se lehce nad 1tKč. Tomu kabelu se stejně nevyhneš.
A nečil se, si myslíš, že všichni čekaj až se na něco zeptáš?
zdravim udelal jsem si diagnostiku pres China kabel a vagihr304..
vysledek je tohle
pls jak to opravit,opravdu kdyz ze vnitr zavru vsechny dvere zadni leve zustanou otevrene,nebo spis zavrou a hned se otevrou...
tech dalsich chybek si ani nevsimam,nepocituji je..