Montáž MAXIDOTu G4
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Chlapci, chcem strcit pouzite can budiky maxiDOT (920) TDI (r.v.2003) do necan auta (919) konkretne O1 Combi 4x4 TDI (AGR) r.v.99, SLX, 799AH komfortka, RJ motora je 018 pajkovacia, je tam climatronik tak ze snimac teploty G17 tam je. Povodny kluc s 3gen. immo chipom z auta od tych maxidot budikov tiez mam. Co ma ale naozaj zaujima je ci mi bude ukazovat otackomer. Kamos mi tvrdi ze vraj nie
A a airbagy mi vraj ostanu tiez svietit? Dakujem za rady
Ja som dával maxidot do 1.9SDI r.v 99. Ten otáčkomer Ti pôjde,ked zmeníš kódovanie v RJ motora. Musíš zadat kódovanie ,ktoré podporuje CAN výstup. Teraz to máš určite vypnuté. Tiež my "múdry" tvrdili,že nepôjde otáčkomer-a funguje. Musíš ale zmenit pinovanie na štekroch do prístrojovky. Pôvodný vodič na pozící č.11-modrý šteker musíš odpojit. Signál pre otáčkomer pôjde cez CAN rozhranie. Problém je len s kontrolkou žhavenia-tá nepôjde.
Preco nepojde ja uz mam ledky nie ziarovku ako prve octy. A palubny pociatac tam uz je a riadne funguje, takze nevidim dovod preco by mi nemalko ukazovat spotrebu?jurosdi píše:Ja som dával maxidot do 1.9SDI r.v 99. Ten otáčkomer Ti pôjde,ked zmeníš kódovanie v RJ motora. Musíš zadat kódovanie ,ktoré podporuje CAN výstup. Teraz to máš určite vypnuté. Tiež my "múdry" tvrdili,že nepôjde otáčkomer-a funguje. Musíš ale zmenit pinovanie na štekroch do prístrojovky. Pôvodný vodič na pozící č.11-modrý šteker musíš odpojit. Signál pre otáčkomer pôjde cez CAN rozhranie. Problém je len s kontrolkou žhavenia-tá nepôjde.