[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/kinerity/bestanswer/event/main_listener.php on line 514: Undefined array key "poster_answers" starty na RO - Stránky 3 - DP forum
1olej1
No, tak nejak jsem to myslel S tim, ze bys jen otevrel kulovy ventil, na tom nahubek na nasazeni, zapnul, pustil to tam a sel startovat, po startu vytahl, zavrel kulak a frcel.
radluk píše:1olej1
No, tak nejak jsem to myslel S tim, ze bys jen otevrel kulovy ventil, na tom nahubek na nasazeni, zapnul, pustil to tam a sel startovat, po startu vytahl, zavrel kulak a frcel.
tak tak krasne to funguje ta pistol a hlavne rano doma s pristupom k 220v keby som nejazdil na olej taketo veci by som neriesil ale v taktomto pripade sa to riesit oplati
burton.b22 píše:Dneska ráno 0°C start na drb. Mám tam čistý olej s E85 vyfrit s naftou a něco málo benzínu.
Jaký tam máš poměr?
5l čisteho oleje pul litru E85, 2:1 vyfrit nafta asi pul litru benzínu.
Na ty poměry jsi přišel bádáním, nebo jsi zkusil jen co ti přišlo dod ruku?
Teď co se ochladilo, tak dávám vyfrit:naftě 1:1 + VIF a ranní starty na podruhý nebo na potřetí, ale jak běži motor třeba jen minutu, tak startuju na drc a to bez žhavení.Žhavky jsem kontroloval a dobrý.
rekl bych, ze pridavani VIF do MERO a RO je naprosto k ho.... v nafte je to asi k necemu dobre, ale v techto biosrackach naprosto k nicemu, starty to nijak zasadne neovlivnuje. Ne ze bych placal nesmysly, ale VIF jsem taky zacal zkouset a zadne zazraky se nekonaji...
Já tam dnes foukl 20l nafty a frčí to Už mi to raní mrzačení startéru nedělalo dobře Příští týden budu mít várku oleje tak budu řešit situaci. Jinak všem přeji ať to frčí !