palivové čerpadlo z PD na rotačku
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- coltik
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
kolik lidí tady z fóra má na rotačce čerpadlo z PD?Nehlaste se všichni
To zase vypadá,že ho tam cpem s Mannikem jako první
To se s náma nikdo nepodělí o svý hokusy pokusy?
Já ho mam zase vyndaný a rozdíl jsem jak "s" tak "bez" nepoznal...i když podle grafu z logu od Reeshy bylo vidět,že od nějakých 3500ot padala nafta...u mannika t samý,tak nevim,nevim....

VW Caddy 1,6tdi
Saab 9-3 combi 110kW
Opravy vstřikovačů Siemens, Bosch, Denso, Delphi, CAT
http://www.rsdiesel.cz
Saab 9-3 combi 110kW
Opravy vstřikovačů Siemens, Bosch, Denso, Delphi, CAT
http://www.rsdiesel.cz
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Tiez cakam na montaz... dojmy dam vediet neskorThopr píše:Měl by ho mít JasteR...coltik píše:kolik lidí tady z fóra má na rotačce čerpadlo z PD?Nehlaste se všichni![]()

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
no třeba brácha na boře AJM ho jistě má
jinak by mě zajímalo, jak podle vagu zjistím, že ta nafta padá??vlastně jak změřit, zda to drží ten předvstřik.je to klasické nalogování a jsou to ty mg paliva???nevím, nevím......... 

SEAT ALHAMBRA 1.9 tdi BVK,r.v. 2009, EU 4, ------------MAXIDOT ☺, GT1756, AL FBPP 1043 tryskáče, SW TDIFUN, 185Ps - 420 Nm
YAMAHA YZ 450 F
YAMAHA YZ 450 F
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Podla mojich informacii sa moze pouzit aj palivove cerpadlo z benzinoveho motoru.
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI