zahada felicia

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od slovacek.milos »

jsem si včera vzpoměl na ten pokec o přelití olejů dělal jsem včera peugeot 306 1.6 95,
přehodím filtr v pohodě odšroubuji šroub na vaně olej netekl :o , vzazím tam šroubovák olej tam nebyl ani kapka,
podívám se do autodat 3.2 naleju a bylo pod spodní rysku, nalil jsem ještě 1.4 a bylo po horní celkem 4.6 to je asi dost světe div se :? :-D miloš
autovtip
Přispěvovatel

r

Příspěvek od autovtip »

dakujem za všetky odpovede, ale ten kamoš čo to robil sa najedoval a vratil to majitelovi take ake to bolo ani mi to nepriviezol do dielne, že už to može......
skeletor
Přispěvovatel

Příspěvek od skeletor »

jendakomin píše:mě jednou tu samou věc dělalo ukostření pa. čerpadla v zad. světle. Očko se ohřálo a nepřevádělo. po 30 sec. dobrý a po 5 km to samý... skus to
Tak toto je teda brutus. By mě mrdlo asi.
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

skeletor píše:
jendakomin píše:mě jednou tu samou věc dělalo ukostření pa. čerpadla v zad. světle. Očko se ohřálo a nepřevádělo. po 30 sec. dobrý a po 5 km to samý... skus to
Tak toto je teda brutus. By mě mrdlo asi.

třeba ne měl jsem odpojenou elektriku zezadu a vytaženou aby se nezastříkala při lakování že by felda kvůli tomu nejela? kotra je vpředu na čerpadlo, ta hnědá kostra u levé lampy vede přímo to konektoru zadní lampy miloš
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“