chytrá diagnostika??
Moderátoři: šulda, Moderátoři
1, Vedomosti a zrucnost (vzdelanie, rozumy, chut sa dalej vzdelavat resp. neustale sa ucit nieco nove ) bez toho sa oto radsej ani nepokusaj!!! Usetris problemy sebe aj ostatnym!!!
2, kvalitne diagnosticke nastroje (napr. BOSCH KTS najlepsie aj s ESI, Texa, ATAL, VAS, Examiner, Lexia, Renault CLIP atd.)
3, a este jeden (ne)zanedbatelny detail: PORIADNE VELA PENAZI
2, kvalitne diagnosticke nastroje (napr. BOSCH KTS najlepsie aj s ESI, Texa, ATAL, VAS, Examiner, Lexia, Renault CLIP atd.)
3, a este jeden (ne)zanedbatelny detail: PORIADNE VELA PENAZI
Este budes (okrem HEX-CAN) potrebovat kvalitny Multimeter, pamatovy osciloskop, meracie klieste, rozne budiky na meranie tlakov a pod., poriadny stroboskop, odchylkomer, obycajny KKL-USB na zopar uzitocnych utilitok napr. od Vagusa , dalej VAG Commander FULL a VAG Prog, VAG tacho, a aj Galetto flasher nieje naskodu, niekedy sa hodi aj VAS 5052
este som nieco zabudol???
este som nieco zabudol???
VAG-COM Profi sadu od Svobody apod.
Ktym "skutocnym km":
1, Musi to podporovat RJ motra t.j. musi mat nezavysle pocitadlo km
2, Ked to sedi tak je zvycajne odchylka 3-5%
3, Tuto funkciu ma VAG 704 a vyssie
4, Ked tie km stacal inteligent tak VAG-COMom na to neprides a aj s pomocou inych nastrojov a vedomosti sa to da len velmy, velmy tazko zistit.
Ktym "skutocnym km":
1, Musi to podporovat RJ motra t.j. musi mat nezavysle pocitadlo km
2, Ked to sedi tak je zvycajne odchylka 3-5%
3, Tuto funkciu ma VAG 704 a vyssie
4, Ked tie km stacal inteligent tak VAG-COMom na to neprides a aj s pomocou inych nastrojov a vedomosti sa to da len velmy, velmy tazko zistit.
Tak ze neprepises pocitadlo len v budikoch ale aj nezavysle pocitadla (km a motohodin) v RJ motora a ostatnych jednotkach. Nato ale uz musis dysponovat mocnymi nastrojmy a vedomostomi co s cim kde a ako 

Naposledy upravil(a) TDI tech dne 23 črc 2009, 13:47, celkem upraveno 1 x.