O1 ASV uz som to vzdal

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Marek_A4
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Marek_A4 »

Co si myslite o tomto...: http://audiklub.cz/prispevekt41315 precitajte do konca... riesil niekto tento problem podobnym sposobom a pomohlo mu to..? Ked ano dajte vediet...Diky ;)
Marek_A4
Přispěvovatel

Příspěvek od Marek_A4 »

Nikto ziadny napad ci skusenost...? :(
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

jestli jsem to dobře pochopil, on řeší 1,8T, tam je to naprosto běžnej jev, u nafty nic takovýho není, každopádně, když ti to hlučí, začal bych přeměřením tlaku oleje, klepat v motu může kde co, nedávno jsem řešil klepání, který vypadalo jak od hlavy a dělal to píst
turbo kamna power
Aktivista

Příspěvek od turbo kamna power »

nedávno mě auto taky klepalo, nevěděli jsme co to je, nakonec se zjistilo, že dolů do rozvodů se dostal nějakej bordel a udělal tam pěknou rotiku, zničil řemenici na klice, a natrhl rozvoďák, kterej potom klapal...
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Marek_A4
Přispěvovatel

Příspěvek od Marek_A4 »

Huml píše:jestli jsem to dobře pochopil, on řeší 1,8T, tam je to naprosto běžnej jev, u nafty nic takovýho není, každopádně, když ti to hlučí, začal bych přeměřením tlaku oleje, klepat v motu může kde co, nedávno jsem řešil klepání, který vypadalo jak od hlavy a dělal to píst
To na naftaku sa nestava,ze sa zakarbonuje motor,alebo cim to je sposobene u tej 1,8T?
Marek_A4
Přispěvovatel

Příspěvek od Marek_A4 »

Keby to bol u mna problem toho piestu,je to vazny problem,ci sa s tym da v pohode jazdit dalej a zvyknut si na ten klepot?Popripade ako sa to da odhalit,musi ist dole hlava?Co s tym potom?Diky..
Marek_A4
Přispěvovatel

Příspěvek od Marek_A4 »

:? :? :? kto mi poradi... :( dakujem
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“