jako to tvoje?nogis píše:Taky se mi nezdá, že by to nějak extra jelo.

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Sorry za OT : Jel bych lehká noha a musí to zvládnout... A ten soft je na jaký HW???bombastiq píše:chlapi jak ste řešili přejezd na soft ??
pojedu tedka 400 km šumperk - chomutov
o1 -gt2052,12mm,race520, 60mm vejfuk,saní 70mm až k turbu,fmic
sodek 96kw,hlava 81kw , nová spojka organika + VR6 přítlak , + hafol dalších předělávek,jednotka z 81kw -012
je tam soft od garáž tunera , mám strach aby se neutavili písty za těch 400kmnebo ho mám ktomu pustit at tomu stáhne dávky ??? (což se mi moc nechce
Když jezdím do cca 110km/h, tak bez problémů průměr 5,5, za 8 bych lítal jako kráva. Ikdyž umí si v průměru říct i přes 12.LEMRA.NET píše: 6L? já se nedostanu pod 8.5 ...asi něco špatně
ked pise maxidot viac ,asi tam mas ine trysky...nogis píše:Když jezdím do cca 110km/h, tak bez problémů průměr 5,5, za 8 bych lítal jako kráva. Ikdyž umí si v průměru říct i přes 12.LEMRA.NET píše: 6L? já se nedostanu pod 8.5 ...asi něco špatně
Byl jsem celkem překvapenej, co jsem měl ASZ, tak si vzalo dlouhodobě minimálně o půl litru víc.
Počítám podle tankování, maxidot píše soustavně o 1,5 víc.
to nemam ... pc ukazuje furt kolem 9 ... na volnobeh 3.5...ale kdyz to zpocitam s tankováním tak to neni pod 8cupra píše:ked pise maxidot viac ,asi tam mas ine trysky...nogis píše:Když jezdím do cca 110km/h, tak bez problémů průměr 5,5, za 8 bych lítal jako kráva. Ikdyž umí si v průměru říct i přes 12.LEMRA.NET píše: 6L? já se nedostanu pod 8.5 ...asi něco špatně
Byl jsem celkem překvapenej, co jsem měl ASZ, tak si vzalo dlouhodobě minimálně o půl litru víc.
nemas dobre nadstavene trysky vagom resp pri chipovany mi to robil p. SoltysLEMRA.NET píše:to nemam ... pc ukazuje furt kolem 9 ... na volnobeh 3.5...ale kdyz to zpocitam s tankováním tak to neni pod 8cupra píše:ked pise maxidot viac ,asi tam mas ine trysky...nogis píše: Když jezdím do cca 110km/h, tak bez problémů průměr 5,5, za 8 bych lítal jako kráva. Ikdyž umí si v průměru říct i přes 12.Byl jsem celkem překvapenej, co jsem měl ASZ, tak si vzalo dlouhodobě minimálně o půl litru víc.
nemas dobre nadstavene trysky vagom resp pri chipovany mi to robil p. Soltys aj na cupre mame navolnobehu 0,6 z race 783 a pred chippovanim mali 1,7 spotrebu na vonobehu a teraz ta cupra mi normalnej jazde zere 5,5 az 6 litrov a ma 230 hp cca 500 nmLEMRA.NET píše:to nemam ... pc ukazuje furt kolem 9 ... na volnobeh 3.5...ale kdyz to zpocitam s tankováním tak to neni pod 8cupra píše:ked pise maxidot viac ,asi tam mas ine trysky...nogis píše: Když jezdím do cca 110km/h, tak bez problémů průměr 5,5, za 8 bych lítal jako kráva. Ikdyž umí si v průměru říct i přes 12.Byl jsem celkem překvapenej, co jsem měl ASZ, tak si vzalo dlouhodobě minimálně o půl litru víc.
A nebo vypojit konektor z N75 ventilu a pojede to od začátku v nouzáku.bombastiq píše:chlapi jak ste řešili přejezd na soft ??
pojedu tedka 400 km šumperk - chomutov
o1 -gt2052,12mm,race520, 60mm vejfuk,saní 70mm až k turbu,fmic
sodek 96kw,hlava 81kw , nová spojka organika + VR6 přítlak , + hafol dalších předělávek,jednotka z 81kw -012
je tam soft od garáž tunera , mám strach aby se neutavili písty za těch 400kmnebo ho mám ktomu pustit at tomu stáhne dávky ??? (což se mi moc nechce