Tomas.cz píše:Taky namontěno, líbí se mi že konektor relé přijde hezky do reléovýho boxu, že to člověk nemusí nikde páskovat mimo.
Funkce bez problémů.
Koukám jak blázen, to si sebou hodil. Jak dlouho ti trvala montáž?
Cca hodinu.
Pěkně kabely udělal do svazku textilní páskou, popsal čísla, protáhnul nahorů ke spínači varovek, znova napinoval, tam jsem kousek zizoloval s původní kabeláží a bylo.
Největší problém bylo posunout jednotku dodělávané dálky, montér jí umístil na volné pozice v reléovém boxu a kabely k ní jsou moc krátký na posouvání.
callimero píše:Mám problém s instalací.Funguje jen jedna strana.Nemáš zapojení pinů na G3?Jde to vůbec?Jedna strana funguje a druhá nic.
JJ presne tak dnes jsme to resili s Callimerem a opravdu to funguje jen na jednu nebo druhou stranu, zkouseli jsme prepojovat z leve na pravou a vzdy fungovalo jen na jednu stranu
callimero píše:Mám problém s instalací.Funguje jen jedna strana.Nemáš zapojení pinů na G3?Jde to vůbec?Jedna strana funguje a druhá nic.
JJ presne tak dnes jsme to resili s Callimerem a opravdu to funguje jen na jednu nebo druhou stranu, zkouseli jsme prepojovat z leve na pravou a vzdy fungovalo jen na jednu stranu
Ahoj posílám malou pomůcku, snad pomůže, jinak pokud to funguje na jednu stranu a na druhou ne, tak bych to viděl jen na špatné zapojení