A Ty tomu veris, ze Lupo ma 433? Chapej, nekdo se kvuli reklame precenuje, jiny podcenuje (Madari). Co je ferovejsi? Pro me pristup Madaru.cupra píše:dobra,dajme tomu ze luzpo odmeralo 433 hp ( graf k nahliadnutiu na fore)madarske polo ako ze ma 280 hp(graf sme nevideli)a vy tomu verite ze ma len 280!!! potom ste velmi naivny aj ty foreste stale tu hovoris o skutocnych vykonoch a zaujimave ze si tomuto uveril...vsetci tu hovoria ze madari su daleko vpredu a vy si myslite ze vo vykone su pozadu!!!neverim tomu!!!kludne maju aj 500 hp ...na 10,34 treba asi tolko moj odhad aj honda predokolka s turbom tolko cca potrebuje...
Jsem rad, ze jsi zminil i to, co jsem zvyraznil jakozto druhe - jde o to, ze to se mi snazil namluvit pan Soltys v Mimoni - pokousel se mi tvrdit, ze Lupo ma uz pres 500koni a nedokazal protiargumentovat na moji poznamku, ze pokud by takove kone opravdu meli, pak by zajeli zhruba to same, co Ales Skutchan s G2 R32 (zajel tusim 10,7), ktery by tam mel mit zhruba takovyto vykon.
Na tento argument se pan Soltys usmal a odesel pryc - neschopen dalsi konverzace v duchu predkladani argumentu a protiargumentu.
Takze ja souhlasim s tim, ze Madari maji podstatne vice koni, nezli uvadeli a uvadeji na svych strankach.
Na druhou stranu upozornuji na to, ze Lupo nema ani zdaleka jimi deklarovane hodnoty. Pokud by chtel snad nekdo diskutovat, pak verte, ze i "certifikovanu Mahu" neni problem osalit. Staci proste udelat neco, co ji dava duvod myslet si, ze motor musi prekonat vice odporu vice prace, nezli ve skutecnosti prekonava. Proste, ucelne a jednoduche. Ostatne dukazem jsou na jejich grafu i hodnoty, ktere nevahali ukazat.
Takze drahy cupro, jediny, kdo neco zere jsi Ty