bobG3 píše:
3) Něžně Tě upozorňuji, že je zde mnoho lidí kteří toho hodně ví a je dobře že jsou zde ochotni poradit ne jednomu po telefonu, ale všem, není to dneska až tak obvyklé.
Jo tohle je super, mít číslo a zavolat o radu, kolikrát jsem takhle zavolal když jsem si nevěděl rady
Ľubomír Kočíšek píše:nech sa páči. Ja iba toľko že mi to pripadá že tu total píšu na veľké percento ľudia čo sa tomu moc nerozumejú a nudia sa (keď neviem neodpovedám) ako keby som napísal pič.... aj múdry schybí, to je zaujímavé že nereagujú český bratři asi sa mi potvrdilo že budú inteligentnejší.
Musis uznat ze na tej prvej stranke si napisal peknu blbost. Dokonci tuto vetu co si zacal: chlapi keď chcete zavolajte poradím keď sa dá lebo sa mi zdá že tu len kecate a mudrujete a čo mate ti softvéri z dráčika stoja za prd ja nemám žiadni softvér ale pripadá mi to niekedy že sa tomu rozumiem viac ako.... viac ako kto?
A este nieco, neryp do ludi co su tu oblubeni, napr. netopier!
Ľubomír Kočíšek píše:nech sa páči. Ja iba toľko že mi to pripadá že tu total píšu na veľké percento ľudia čo sa tomu moc nerozumejú a nudia sa (keď neviem neodpovedám) ako keby som napísal pič.... aj múdry schybí, to je zaujímavé že nereagujú český bratři asi sa mi potvrdilo že budú inteligentnejší.
Musis uznat ze na tej prvej stranke si napisal peknu blbost. Dokonci tuto vetu co si zacal: chlapi keď chcete zavolajte poradím keď sa dá lebo sa mi zdá že tu len kecate a mudrujete a čo mate ti softvéri z dráčika stoja za prd ja nemám žiadni softvér ale pripadá mi to niekedy že sa tomu rozumiem viac ako.... viac ako kto?
A este nieco, neryp do ludi co su tu oblubeni, napr. netopier!
a to akože si prišiel na to že rýpem do netopiera alebo sa ti to snívalo
bobG3 píše:
3) Něžně Tě upozorňuji, že je zde mnoho lidí kteří toho hodně ví a je dobře že jsou zde ochotni poradit ne jednomu po telefonu, ale všem, není to dneska až tak obvyklé.
Jo tohle je super, mít číslo a zavolat o radu, kolikrát jsem takhle zavolal když jsem si nevěděl rady
Jo, souhlas, ale pokud se někdo prezentuje jako jedinej chytrej, tak je na místě určitá opatrnost. Ono to pak může stát dost peněz.
no koukám že se to tu pěkně zvrhlo jinak pánové k tomu předevstřiku mám ho naštelovanej a to díky vám všem sice jsem musel asi 20-krát vylézt z auta a povolit a zase utáhnout potom sednout do auta nastartovat nalogovat a ještě udržet stálou teplotu 80st takže ještě jednou díky všem za rady na ostatní příspěvky nemá cenu reagovat o určitém člověku jsem si už udělal obrázek
Udělej to tak, jak píše huml a máš jistotu, když se ti povede dostat se na 0 tak to máš jako z továrny.
A jinak to téma je přímo na TDi PD, to s tím TDi grafem je na klasickou rotačku...
ja vím že to je na rotačku, taky jsem pochopil, že nastavení přdvstřiku souvisí s nastavením rozvodů a nejde nastavovat samosrtatně jako u rotaček, ale když mám tu hodnotu nastavenou na 0,6 tak se mi nezdá, že je předvstřik tak vysoko (138)