Přesný postup nastavení předevstřiku na 1.9TDI ALH

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Ľubomír Kočíšek
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od Ľubomír Kočíšek »

Naposledy upravil(a) Ľubomír Kočíšek dne 21 lis 2009, 21:02, celkem upraveno 1 x.
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

bobG3 píše: 3) Něžně Tě upozorňuji, že je zde mnoho lidí kteří toho hodně ví a je dobře že jsou zde ochotni poradit ne jednomu po telefonu, ale všem, není to dneska až tak obvyklé.
Jo tohle je super, mít číslo a zavolat o radu, kolikrát jsem takhle zavolal když jsem si nevěděl rady :kol7:
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

Ľubomír Kočíšek píše:nech sa páči. Ja iba toľko že mi to pripadá že tu total píšu na veľké percento ľudia čo sa tomu moc nerozumejú a nudia sa (keď neviem neodpovedám) ako keby som napísal pič.... aj múdry schybí, to je zaujímavé že nereagujú český bratři asi sa mi potvrdilo že budú inteligentnejší.
Musis uznat ze na tej prvej stranke si napisal peknu blbost. Dokonci tuto vetu co si zacal: chlapi keď chcete zavolajte poradím keď sa dá lebo sa mi zdá že tu len kecate a mudrujete a čo mate ti softvéri z dráčika stoja za prd ja nemám žiadni softvér ale pripadá mi to niekedy že sa tomu rozumiem viac ako.... viac ako kto?
A este nieco, neryp do ludi co su tu oblubeni, napr. netopier!
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Ľubomír Kočíšek
Sběrač informací

Příspěvek od Ľubomír Kočíšek »

misoVW píše:
Ľubomír Kočíšek píše:nech sa páči. Ja iba toľko že mi to pripadá že tu total píšu na veľké percento ľudia čo sa tomu moc nerozumejú a nudia sa (keď neviem neodpovedám) ako keby som napísal pič.... aj múdry schybí, to je zaujímavé že nereagujú český bratři asi sa mi potvrdilo že budú inteligentnejší.
Musis uznat ze na tej prvej stranke si napisal peknu blbost. Dokonci tuto vetu co si zacal: chlapi keď chcete zavolajte poradím keď sa dá lebo sa mi zdá že tu len kecate a mudrujete a čo mate ti softvéri z dráčika stoja za prd ja nemám žiadni softvér ale pripadá mi to niekedy že sa tomu rozumiem viac ako.... viac ako kto?
A este nieco, neryp do ludi co su tu oblubeni, napr. netopier!
a to akože si prišiel na to že rýpem do netopiera alebo sa ti to snívalo
yary1
Aktivista

Příspěvek od yary1 »

marena tdi píše:
yary1 píše:sa mi zdá že tu len kecate a mudrujete a čo mate ti softvéri z dráčika stoja za prd (rofl) (rofl)
tak ze mi ( nam) chces rict ze kdyz das kliku,vacku a cerpadlo na pripravky nemeris po nastaveni rozvodu predvstrik?
to byla citace onoho kouzelnika :roll:
Nepanikarim,v tichosti prihlizim.
bobG3
Aktivista

Příspěvek od bobG3 »

Tomas.cz píše:
bobG3 píše: 3) Něžně Tě upozorňuji, že je zde mnoho lidí kteří toho hodně ví a je dobře že jsou zde ochotni poradit ne jednomu po telefonu, ale všem, není to dneska až tak obvyklé.
Jo tohle je super, mít číslo a zavolat o radu, kolikrát jsem takhle zavolal když jsem si nevěděl rady :kol7:
Jo, souhlas, ale pokud se někdo prezentuje jako jedinej chytrej, tak je na místě určitá opatrnost. Ono to pak může stát dost peněz.
G3 Variant synchro
chipmann
Aktivista

Příspěvek od chipmann »

no koukám že se to tu pěkně zvrhlo jinak pánové k tomu předevstřiku mám ho naštelovanej a to díky vám všem sice jsem musel asi 20-krát vylézt z auta a povolit a zase utáhnout potom sednout do auta nastartovat nalogovat a ještě udržet stálou teplotu 80st :D takže ještě jednou díky všem za rady na ostatní příspěvky nemá cenu reagovat o určitém člověku jsem si už udělal obrázek (LOL)
brankar30
Aktivista

Příspěvek od brankar30 »

jj.to aj ja...tak som rad ze sa to podarilo... (noteeth) ;)
AUDI A4 AVANT 3,0TDI QUATTRO EX golf IV TDI 188ps 402nm...
Martin.R
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Martin.R »

Hm občas se tu prostě někdo objeví kdo to umí nastavit na ucho a vybavení jako je VAG je podle něj na hov... (noteeth) (noteeth) (noteeth) (LOL)
chipmann
Aktivista

Příspěvek od chipmann »

chtěl jsem se ještě zeptat na jednu věc dá se pomocí Vagu zjistit chiplé auto vím že třeba podle tlaku turba ,ale jde mi o celkovou diagnostiku díky
janeba
Sběrač informací

Příspěvek od janeba »

Proč to nedáte na hodinky,sedí to skoro vždy,pokud není vyběhaný čerpadlo
bobG3
Aktivista

Příspěvek od bobG3 »

Vyzkoušej to a uvidíš
G3 Variant synchro
Cpt._hunter
Přispěvovatel

Příspěvek od Cpt._hunter »

Jak nastavit předvstřik u TDi PD ASZ 96kw, dle TDI grafu ho mám 138 což je hodně... závisí na pootočení vačkové hřídele? něco jak tady? http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=47910

může mít vysoký předvsřik souvislost se zvýšenou spotřebou?

díky za odpovědi...
Golf IV 1,9 TDI PD 96kW ASZ
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Udělej to tak, jak píše huml a máš jistotu, když se ti povede dostat se na 0 tak to máš jako z továrny.
A jinak to téma je přímo na TDi PD, to s tím TDi grafem je na klasickou rotačku...
Cpt._hunter
Přispěvovatel

Příspěvek od Cpt._hunter »

ja vím že to je na rotačku, taky jsem pochopil, že nastavení přdvstřiku souvisí s nastavením rozvodů a nejde nastavovat samosrtatně jako u rotaček, ale když mám tu hodnotu nastavenou na 0,6 tak se mi nezdá, že je předvstřik tak vysoko (138) :o
Golf IV 1,9 TDI PD 96kW ASZ
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“