A4 2.5Tdi-132kw Rozvody už OK a ťah nikde!!

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

slany
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od slany »

misoVW píše:A co ine som Ti mal napisat? V servise Ti hybali s rozvodmi a auto ide este horsie. V RJ motora ziadna chyba??? Ked svieti ESP tak tam nieco musi byt, aspon v RJ ESP. Nacitaj to este raz VAGom a daj sem vypis chyb. Podla tych logov sa to turbo riadne zasekuje. Odkial si?
Som z Ružomberka..ty sa vyznáš v tých motoroch?..
wakko
Přispěvovatel

Příspěvek od wakko »

slany píše:
wakko píše:RJ abs - 18265 signál zatížení-chybná odezva řj motoru - toto si uz vyriesil?
Nie toto vyriešené neni.táto závada ostala.....zmizla len chyba predvstreku 550...Takže rozvody by mali byť asi OK nie??
A tu hadicu s vahou vzduchu si prezrel ci nie je prasknuta? Okrem toho co nasiel google a co som posielal sme nedavno mali podobny problem na 1,9TDI PD 96kW, vykon nikde, turbo neslo nad 1100 mBar, a bola to len predrata hadica k intercooleru.
OOOO A6 2.5TDI, 110 kW, 1998
slany
Přispěvovatel

Příspěvek od slany »

wakko píše:
slany píše:
wakko píše:RJ abs - 18265 signál zatížení-chybná odezva řj motoru - toto si uz vyriesil?
Nie toto vyriešené neni.táto závada ostala.....zmizla len chyba predvstreku 550...Takže rozvody by mali byť asi OK nie??
A tu hadicu s vahou vzduchu si prezrel ci nie je prasknuta? Okrem toho co nasiel google a co som posielal sme nedavno mali podobny problem na 1,9TDI PD 96kW, vykon nikde, turbo neslo nad 1100 mBar, a bola to len predrata hadica k intercooleru.
ale mne turbo tlačí vyše 2 mbar,ta hadica kde je vaha je OK, prezrel som ju.
wakko
Přispěvovatel

Příspěvek od wakko »

slany píše:ale mne turbo tlačí vyše 2 mbar,ta hadica kde je vaha je OK, prezrel som ju.
No, tak v nej to nebude :) A skusal si uz natvrdo odpojit ABS - vytiahnut z neho konektor? Bude to pistat na pristrojovke, ale ak by ten slaby vykon bol sposobeny obmedzovanim od RJ ABS, malo by to byt vidiet. Ale pockaj nech sa k tomu vyjadri niekto skusenejsi ako ja... neviem ci sa toto moze spravit na tvojom aute. Ja mam ABS system BOSCH 5.3 a tam to je v pohode, auto islo pekne aj bez neho.
OOOO A6 2.5TDI, 110 kW, 1998
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“