Som z Ružomberka..ty sa vyznáš v tých motoroch?..misoVW píše:A co ine som Ti mal napisat? V servise Ti hybali s rozvodmi a auto ide este horsie. V RJ motora ziadna chyba??? Ked svieti ESP tak tam nieco musi byt, aspon v RJ ESP. Nacitaj to este raz VAGom a daj sem vypis chyb. Podla tych logov sa to turbo riadne zasekuje. Odkial si?
A4 2.5Tdi-132kw Rozvody už OK a ťah nikde!!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
A tu hadicu s vahou vzduchu si prezrel ci nie je prasknuta? Okrem toho co nasiel google a co som posielal sme nedavno mali podobny problem na 1,9TDI PD 96kW, vykon nikde, turbo neslo nad 1100 mBar, a bola to len predrata hadica k intercooleru.slany píše:Nie toto vyriešené neni.táto závada ostala.....zmizla len chyba predvstreku 550...Takže rozvody by mali byť asi OK nie??wakko píše:RJ abs - 18265 signál zatížení-chybná odezva řj motoru - toto si uz vyriesil?
OOOO A6 2.5TDI, 110 kW, 1998
ale mne turbo tlačí vyše 2 mbar,ta hadica kde je vaha je OK, prezrel som ju.wakko píše:A tu hadicu s vahou vzduchu si prezrel ci nie je prasknuta? Okrem toho co nasiel google a co som posielal sme nedavno mali podobny problem na 1,9TDI PD 96kW, vykon nikde, turbo neslo nad 1100 mBar, a bola to len predrata hadica k intercooleru.slany píše:Nie toto vyriešené neni.táto závada ostala.....zmizla len chyba predvstreku 550...Takže rozvody by mali byť asi OK nie??wakko píše:RJ abs - 18265 signál zatížení-chybná odezva řj motoru - toto si uz vyriesil?
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
No, tak v nej to nebudeslany píše:ale mne turbo tlačí vyše 2 mbar,ta hadica kde je vaha je OK, prezrel som ju.

OOOO A6 2.5TDI, 110 kW, 1998