Felicia MPi - Simos 2P, potenciometr nastavovace klapky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Mám pocit že ten novelizovaný program od motor diagu moc nefunguje.Měl jsem s ním docela problémy.Někdy zkončil v půlce a prej OK.A bylo to to samý.Se starou verzí to funguje normálně.Zkusil bych ještě než vyměníš klapku někoho se Supevagem a nebo mám v práci DevCom a ten to umí taky.Pokud si někde ze zlínska tak se ozvi.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
-
- Aktivista
to co ti radí tomas i já je supervag ten to zkrotí, taky jsem přehodil z normálního auta všechno řj, klapku, a problém přetrvával, základní nastaveni, reset,kačák píše:Tak jsem zkusil vyměnit klapku, nebyla nová, samozřejmě jsem udělal reset a základní nastavení.
Problém stále přetrvává, akorát při zahřátým otáčky padají normálně, studený stále drží kolem 2000. Ještě mě napadlo teplotní čidlo, ale v závadách nic nebylo.
půldne v prdeli a zkrotil to supervag ještě týden em tam za studena 2OOO otáček a klid,
já těch klapek mám za sebou mraky říct jednoznačně co na ně platí nevím dodnes ale vždy jsem je dokázal ukáznit
miloš

-
- Aktivista
-
- Přispěvovatel
v poslednej dobe je na pričine kolisania otáčok často nejaka mechanicka zavada. robil som 4 take velicie, kde bola zavada mechanickeho charakteru, nie sposobene zlou klapkou. mam preto kompletnu funkčnu selu elelktroniku aj s klapkou na skušanie. ak to vymením, a nejde tak hned hladam zradu v mechanike.
samozrejme že robím najprv reset a podobne.
-
- Aktivista
by mě zajímalo jaké mechanické závady jsi objevil které způsobily kolísání volnoběhu dík milošJanosik93 píše:v poslednej dobe je na pričine kolisania otáčok často nejaka mechanicka zavada. robil som 4 take velicie, kde bola zavada mechanickeho charakteru, nie sposobene zlou klapkou. mam preto kompletnu funkčnu selu elelktroniku aj s klapkou na skušanie. ak to vymením, a nejde tak hned hladam zradu v mechanike.
-
- Aktivista
jánošík čumím dík, dělám asi 4O možná víc feld, s prasklou hlavou ani vložkou jsem se za dvacet let nesetkal, bydlím ve strážnici je zde mírné klima a možné je všechno,Janosik93 píše:vadne tesnenie pod hlavou, prasknuta hlava, tlačilo tlak do sania,
prasknuta vložka tlačilo tlak do vody prehrieval sa arj sa snažila korigovať výkon ku teplote, čiže i otáčky chodili hore dole...
tu máš par možnosti. nepochopitelne, ale po týchto opravach auta jazdia ako hodinky...
čtu to prve miloš
-
- Aktivista
slovacek.milos píše:to co ti radí tomas i já je supervag ten to zkrotí, taky jsem přehodil z normálního auta všechno řj, klapku, a problém přetrvával, základní nastaveni, reset,kačák píše:Tak jsem zkusil vyměnit klapku, nebyla nová, samozřejmě jsem udělal reset a základní nastavení.
Problém stále přetrvává, akorát při zahřátým otáčky padají normálně, studený stále drží kolem 2000. Ještě mě napadlo teplotní čidlo, ale v závadách nic nebylo.
půldne v prdeli a zkrotil to supervag ještě týden em tam za studena 2OOO otáček a klid,
já těch klapek mám za sebou mraky říct jednoznačně co na ně platí nevím dodnes ale vždy jsem je dokázal ukáznit
miloš

-
- Aktivista
Jánošík 93- některé auto je prostě geneticky narušeno tak, že ať se dělá, co se dělá, pořád jezdí na prd..Jako na druhé straně ,některé neudržované , které má debila majitele, jezdí jako blázen,nic mu nevadí a není s ním problém a dokonce jezdí na součástky, které geneticky narušené auto odmítne...Začal jsem věřit na to, že nejlepší auto je vyrobené ve středu a že co auto, to povaha.. 

nepropadat panice...