Multi diagnostika
Moderátoři: šulda, Moderátoři
modelov je vela, urcite by som sa vyhol KTS 200 a KTS 340 - nebezi na nich standardny Esitronic ale modifikovana verzia.
KTS 650 a KTS 670 su autonomne testery s dotykovou obrazovkou, podla mna prilis vela penazi za rovnaku muziku, ale niekedy to ma opodstatnenie, znesu aj nesetrnejsie zaobchadzanie zaolejovanymi rukami
KTS 570 je momentalny high-end model s dvojkanal osciloskopom (2x5 MHz), vstavanym multiplexerom a moznostou Bluetooth pripojenia.
Ak mas zaujem, rad ti poslem, co mam aktualne v ponuke - staci , ked mi posles svoj mail na sukromne spravy.
KTS 650 a KTS 670 su autonomne testery s dotykovou obrazovkou, podla mna prilis vela penazi za rovnaku muziku, ale niekedy to ma opodstatnenie, znesu aj nesetrnejsie zaobchadzanie zaolejovanymi rukami
KTS 570 je momentalny high-end model s dvojkanal osciloskopom (2x5 MHz), vstavanym multiplexerom a moznostou Bluetooth pripojenia.
Ak mas zaujem, rad ti poslem, co mam aktualne v ponuke - staci , ked mi posles svoj mail na sukromne spravy.
-
GeorgeB
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Také jsme řešili to samé před rokem. Jde o to za jakou cenu. Na konec jsme zakoupili (i kvůli 4Ch osciloskopu) české TS Pro Color od Devcomu. Něco málo jsem popsal zde: http://www.jb-elektronik.cz/automobilov ... php#devcom
- JOKINO1982
- Přispěvovatel
ja by som mohol odporucit autoboss v30 pouzivam ho uz asi tri roky a bezproblemu to robi vsetky koncerny. Teraz je uz vtom aj cestina za tu istu cenu.
AUTOBOSS V30,LEXIA PP2000,RENAULT CLIP,VAG,OPEL COM,OSCILOSKOP,327 ELM,BDM 100,MPPS,DECODER TMS 374,WILLEM 7,1, DIAGNOSTIKA, SERVIS, PREDAJ NAHRADNYCH DIELOV, AUTOFOLIE,GEOMETRIA PODVOZKOV