těsnění hlavy válců TDI 81kW AHF
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nechápu proč by to měl být problém když výsledek je stejnej.Chápu že ty to děláš frézou ale to ještě neznamená že to jinej neudělá jinak pokud nemá frézu k dispozici.Huml píše:problém je, že ty hlavy se nebrousí, ale frézujouROBIG píše:To byla bruska.Je velká jako náklaďák a po broušení to na ní i leštil.Huml píše:my na frézkách magnetický stoly neměli, jen na bruskách
CHrysler 300C 5.7 HEMI 
Octavia 01 TDi 81Kw AHF 2000 EGR off, trippling
Yamaha R1 110Kw
BMW Thunder Tiger 2.11ccm nitro
Octavia 01 TDi 81Kw AHF 2000 EGR off, trippling
Yamaha R1 110Kw
BMW Thunder Tiger 2.11ccm nitro
Jo a Huml má pravdu,nikdy jsem nedával větší těsnění,vždy jsem vycházel z přesahu a ještě jsem jej přeměřoval,zda to někdo nespletl...Kolegové dávali větší,ale podle mne u staršího motoru je každá komprese dobrá...a hlava je rovná..Ale přiznám se,že jsem kdysi dělal P 309 1,9 D a po srovnání hodně prohnuté hlavy mlátil,tak jsem musel větší těsnění dát...ale to byla vyjímka...jde o přesah.....l
nepropadat panice...
osobne si myslim ze pokial ten motor nebol uvareny a pri davani hlavy dole bol dodrzany postup povolovania tak zrovnavat ju netreba (osobna skusenot, a nikdy nebol problem ze by fuklo tesnenie), samozrejme ju tak ci tak treba premerat na rovinnost pravitkom a mierkami pre istotu
a v pripade ze by ta hlava bola moc prehnuta tak zarovnanie aj tak moc nema zmysel kedze cela hlava bude prehnuta, videl som hlavy ktore boli sice na spodu zarovnane ale vacku bol problem otocit rukou (bez zdvihatok)...
OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik 
Samozřejmě,automaticky brousit hlavu je kravina a povolovat hlavu správným postupem je dobře...ono povolit najednou pár šroubů s velkým momentem a pak jít na svačinu,není dobře...A co se týče frézy,já co jsem viděl..,nebyl povrch nic moc..ale možná,že to neuměli...Ale já mám raději,když vidím jak s bruskou začíná postupně a pomalu mizí" mapy"..,až je to o.k. A nic víc..nevím přesně kolik minimálně je schopna ubrat fréza,ale u hliníku určitě méně než 0.25 nevezme..nebo ano?A srovnané hlavy až na vyjímky se okolo tohoto rozměru pohybují ...A co se týče bordelu po broušení...snad se potom celá hlava myje a ostříká vodou ,ne?
nepropadat panice...
To je pravda, ale pokud není vyrovnaný vřeteno (někde jde hlava frézky vyklonit), tak obrobená plocha není rovinná, uprostřed je díra a to by vadilo.Freza ubere více materialu, je lepší v tom, že nástroj je přes celou hlavu a dá se srovnat na jedno sjetí
Kvalitní břitový destičky na hliník vezmou i 0,01 když se zadaří a pokud je řezná rychlost dostatečná i povrch to udělá kvalitní.nevím přesně kolik minimálně je schopna ubrat fréza,ale u hliníku určitě méně než 0.25 nevezme
Brousit to jde taky, ale broušení obecně do materiálu vnáší větší pnutí než frézování.
Octavia TDI (ASV)≈110kW MAF off MAP on chip můj
tak tak, dělá se to hlavou s destičkama , a nemá problém odfrézovat třeba 0.03mmjini píše:To je pravda, ale pokud není vyrovnaný vřeteno (někde jde hlava frézky vyklonit), tak obrobená plocha není rovinná, uprostřed je díra a to by vadilo.Freza ubere více materialu, je lepší v tom, že nástroj je přes celou hlavu a dá se srovnat na jedno sjetí
Kvalitní břitový destičky na hliník vezmou i 0,01 když se zadaří a pokud je řezná rychlost dostatečná i povrch to udělá kvalitní.nevím přesně kolik minimálně je schopna ubrat fréza,ale u hliníku určitě méně než 0.25 nevezme
Brousit to jde taky, ale broušení obecně do materiálu vnáší větší pnutí než frézování.