ALTEA 2.0TDI BKD trasie pri plnom zatažení od 1600-2500ot

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

misoVW
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od misoVW »

je vidiet ako dokaze autorizak zistit zavadu (LOL) ako pise majster, chyba bude vo vstrekoch. Schvalne, napis kolko si platil :(
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

To se mi nechce věřit že to udělal autorizovaný servis, tam snad ví jak na to, nehledě na to jistě by zákazníkovi nepředali vůz který je po opravě jako před opravou ;)
bds
Přispěvovatel

Příspěvek od bds »

Tomas.cz píše:To se mi nechce věřit že to udělal autorizovaný servis, tam snad ví jak na to, nehledě na to jistě by zákazníkovi nepředali vůz který je po opravě jako před opravou ;)
Čuhám, čuchám ... ironii! :)

Tohle je to jediné jisté při servisním zásahu autorizáku a to bohužel mluvím i z vlastní (leč dávné) zkušenosti:
kolbaba píše:Na prachy se raději neptejte.
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Já to myslel vážně ;)

Ne fakt, tak kdo jiný to auto může znát líp, plná podpora výrobce, origo diagnostika, origo dílnenské přípravky, plná skříň příruček, školení od výrobce apod.

Né jak nějakej šmudla v garáži co má jedny montérky, notebook s vagem a marlbora v kapse.
bds
Přispěvovatel

Příspěvek od bds »

Tomas.cz píše:Ne fakt, tak kdo jiný to auto může znát líp, plná podpora výrobce, origo diagnostika, origo dílnenské přípravky, plná skříň příruček, školení od výrobce apod.
To všechno je určitě fajn, ale když jejich mzda není motivující, má snad člověk důvod na všech těch školeních vůbec poslouchat? A osobně bych byl velmi skeptický, zda všechno "prefabrikované moudro" může kdy nahradit zkušenosti lidí jako je Huml a jemu podobní.

Mé zkušenosti z autorizáku jsou vesměs špatné. Údajně nejlepší elektrikář Porsche Praha Prosek ani nevěděl, že v Polu 2003 je CAN sběrnice verze 1.6 a cpal mi vehementně simulátor CANu.

Omlouvám se za OT ...
frenky_BN
Nováček

Příspěvek od frenky_BN »

Ahojte ako zistim tie podfukujuce vstreky ? Potreboval by som trosku lepsi navod nato lebo uz si neviem rady motor trha aj na volnobehu , ale skor mi pride ako keby dostal malo nafty teda tandemove cerpadlo fakt neviem , palivovy filter novy , kabelaž ku vstrekom vymenena, vstreky vycistene ultrazvukom nic sa nezmenilo.

podobny pripad https://www.youtube.com/watch?v=Juc494dWupQ
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“