diag ford

diskutujte o diagnostických prostředcích pro různé značky vozidel

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Car diag
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Car diag »

dodi911 píše:Vcm je vcm o tom je skoda sa bavit. Toho focomu by som sa nebal ako to tu bolo pisane, tak isto v pohode funguje vagcom narozdiel od vasu a tiez to nieje origo. Firma secons je seriozne firma nieje to ako niejaka lexia ktora pride z ciny a nemas istotu ci bude fungovat. Chyb to pise rovnako ako vcm, urobis kluce, ... za ten peniaz v pohode a s licenciou plus aktualizacie. Na neorigo vcm aktualizacie neurobis a nevies nahrat novsie kalibracie.
Jak píšeš firma SeCons je solidní,jednání s nimi super,kdykoli jim zavoláš,potřebuješ poradit,vždy tě navedou k tomu co potřebuješ.Mají s FoComem velké plány,tak uvidíme. Na nějaké závěry je zatím brzy,uvidíme časem :)
joe
Aktivista

Příspěvek od joe »

dodi911 píše:Myslel som update kabla, nie auta
aj ja :)
dodi911
Aktivista

Příspěvek od dodi911 »

joe píše:
dodi911 píše:Myslel som update kabla, nie auta
aj ja :)

Kazdy kto si kupy klon tak to nedokaze, cest vynimkam. Inak aka je cena updatu a trochu mimo tema, ale mas este autoskop? Ak ano, cena?
txx
Přispěvovatel

Příspěvek od txx »

vybavu urcije cislo ktere je na stitku na jakém štítku :?

a když je předchozí jednotka nepoužitelná na vyčtení tak jedině ford a nebo existuje nějaký kalkulátor ?

a co kodování jiných jednotek ?
rado-st
Přispěvovatel

Příspěvek od rado-st »

Pomôže mi niekto? potrebujem ovládač ku kabelu focom,vždy mi vyskakuje ,že zariadenie nebolo rozpoznané.
erikfrog
Přispěvovatel

Příspěvek od erikfrog »

rado-st píše:Pomôže mi niekto? potrebujem ovládač ku kabelu focom,vždy mi vyskakuje ,že zariadenie nebolo rozpoznané.
Original je sucastou instalacky, takze na stranke vyrobcu.
Odpovědět

Zpět na „Autodiagnostika - Software - Elektro svět“