misoVW píše:s tym nastavovacim srobom na turbe nikto nehybal?
Podle mých skromných zkušeností ten šroub moc náběh turba neurychlí, spíš se tím zvýší jen počáteční přefuk. Já to vidím na ten sám problém, jaký jsem tady řešili před časem s ASZ...
je pravda,že spíš by štelování dorazu pomohlo,kdyby třeba to turbo ve špičce tlačilo málo,tak to tím dohnat a sledovat na vagu...ten pozdější nástup nevím...ale pročítal jsem tady na fóru jeden přízpěvek se stejným problémem a pak to nakonec bylo čerpadlem.netvrdím,že to bude i v tomto případě...
No jo, ale jestli myslíš ten tandem co vyměnil Tomiisp, tomu se to projevovalo tuším jen někdy, kdežto tady je to pořád a nalogované. Já bych to pochopitelně místo pindání tady na foru zkusil, ale to auto už tady nemám a tak mi nic jinýho než otom pindat nezbývá
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
Tak jsem zvědav co vymyslíte, páč já mám sice rotačku AFN, ale log jako by tomu mému z prdele vypadl. Jede to, ale ne jak by mělo, docela kouří a žere. Když dám volnoběh, dvojku a plnej knedl, tak se tak 3 vteřiny nic neděje, pak to začne krapet nabíhat a až u 2300 to zabere. Po 3200 to začne kouřit a výkon jde dolů. Váha ukazuje nad požadavek, turbo až na pozdní náběh téměř identicky kopíruje požadavek, rozvody na značky. To turbo se zkrátka pomalu roztáčí
majkl1 píše:Tak jsem zvědav co vymyslíte, páč já mám sice rotačku AFN, ale log jako by tomu mému z prdele vypadl. Jede to, ale ne jak by mělo, docela kouří a žere. Když dám volnoběh, dvojku a plnej knedl, tak se tak 3 vteřiny nic neděje, pak to začne krapet nabíhat a až u 2300 to zabere. Po 3200 to začne kouřit a výkon jde dolů. Váha ukazuje nad požadavek, turbo až na pozdní náběh téměř identicky kopíruje požadavek, rozvody na značky. To turbo se zkrátka pomalu roztáčí
majkl1 píše:Tak jsem zvědav co vymyslíte, páč já mám sice rotačku AFN, ale log jako by tomu mému z prdele vypadl. Jede to, ale ne jak by mělo, docela kouří a žere. Když dám volnoběh, dvojku a plnej knedl, tak se tak 3 vteřiny nic neděje, pak to začne krapet nabíhat a až u 2300 to zabere. Po 3200 to začne kouřit a výkon jde dolů. Váha ukazuje nad požadavek, turbo až na pozdní náběh téměř identicky kopíruje požadavek, rozvody na značky. To turbo se zkrátka pomalu roztáčí
no ja to mam tak isto ale nedymi ale zere ,,a aj katalizator bol vonku a nic ziadna zmena
cavte tak skontroloval som aj lopatky na turbe chodia lahucko, hadicky ok ,podtlak pekne zatiahne az na doraz, vacka ok prosim poradte co dalej, neskoro nabieha turbo okolo 2000otacok zle sa stym jazdi
Zkus si půjčit nějakou odzkoušenou váhu. Není vzduch - není nafta - nejsou otáčky, co roztočí turbo - není kdo by pral vzduch přes váhu. Je to začarovaný kruh.
Tak mě Miso předběhl.
Jen z tej samotnej váhy (tělo s konektorem). Pokud je to pierburg, musíš jí vytáhnout, u Bosch nevím.
Zase mě předběhl.
Jen můj postřeh. Často někdo mění jen samotné tělo, takže ten tubus nemusí korespondovat s váhou, ne?