stahovani oken na dalku
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Mohol by som tiez poprosim o zaslanie toho programu
mam BORU komfortka 1J0 959 799AH
chcel by som to skusit
dakujem
mattock@post.sk
mam BORU komfortka 1J0 959 799AH
chcel by som to skusit
dakujem
mattock@post.sk
Muzu take pozadat o ten softare
Mohl by mi prosim taky nekdo poslat tento software na naprogramovani dovirani oken na mail: ondratdi@seznam.cz mam Passata 2003 1.9TDI rad bych to otestoval.
Dekuji.
Dekuji.
Octavie 81kw AHF S764 egr+kat off, jednohmota/organika, přepínač pamětí, soft by Brouk
MKM
Drazí kolegové,
jak jsem již před časem avizoval, podařilo se mi dohodnout s Motordiagem a s p.Svobodou, kteří mi s projektem pomohli, že prográmek na aktivaci stahování a vytahování oken pomocí dálkového ovládání poskytneme zdarma. Jedná se o betaverzi, která je plně funkční na jednotkách 1C0959799 a k jejímu zprovoznění je třeba se jen bezplatně zaregistrovat na registrační stránce.
Prosím zájemce o problematiku, aby mi nadále psali jen ohledně konkrétních technických záležitostí. Jak a kde program získat, se dozvíte na níže uvedeném odkazu:
MKM - Motordiag Komfort Manager v. 1.05
download a info zde:
http://www.motordiag.cz/motordiag/mkm/

Orientační seznam podporovaných vozidel:
Škoda Octavia / Octavia Combi - od r.v. 05/2001
Škoda Superb
VW Passat / Passat Variant od modelového roku 2001 (r.v. 2000)
WV Golf / Golf Variant od modelového roku 2001 (r.v. 2000)
VW Bora / Bora Variant od modelového roku 2001 (r.v. 2000)
VW New Beetle od modelového roku 2002 (r.v.2001)
Seat Toledo od modelového roku 2001 (r.v. 2000)
Seat Leon od modelového roku 2001 (r.v. 2000)
Tímto děkuji za pomoc a podporu zejména panu J. Svobodovi (BJ-Servis, AutoComSoft) a M. Krejčímu z www.motordiag.cz !
Dále samozřejmě děkuji všem, kteří mi pomohli program testovat a samozřejmě provozovatelům a moderátorům tohoto fóra, kteří umožňují fantastickou příležitost k efektivní výměně cenných znalostí, zkušeností a postupů v oblasti autodiagnostiky!
----
P.S. V rámci našeho projektu "zdarma" v nejbližších dnech dojde ke zveřejnění nového programu na léčení (reset) problematických jednotek SIMOS ve Feliciích po vyčištění škrtící klapky. Poněkud nekomfortní VAGProgFree tak dostane důstojného a značně vylepšeného nástupce pod Windows 95, 98, 2000, XP s možností používat seriový i USB kabel!
jak jsem již před časem avizoval, podařilo se mi dohodnout s Motordiagem a s p.Svobodou, kteří mi s projektem pomohli, že prográmek na aktivaci stahování a vytahování oken pomocí dálkového ovládání poskytneme zdarma. Jedná se o betaverzi, která je plně funkční na jednotkách 1C0959799 a k jejímu zprovoznění je třeba se jen bezplatně zaregistrovat na registrační stránce.
Prosím zájemce o problematiku, aby mi nadále psali jen ohledně konkrétních technických záležitostí. Jak a kde program získat, se dozvíte na níže uvedeném odkazu:
MKM - Motordiag Komfort Manager v. 1.05
download a info zde:
http://www.motordiag.cz/motordiag/mkm/

Orientační seznam podporovaných vozidel:
Škoda Octavia / Octavia Combi - od r.v. 05/2001
Škoda Superb
VW Passat / Passat Variant od modelového roku 2001 (r.v. 2000)
WV Golf / Golf Variant od modelového roku 2001 (r.v. 2000)
VW Bora / Bora Variant od modelového roku 2001 (r.v. 2000)
VW New Beetle od modelového roku 2002 (r.v.2001)
Seat Toledo od modelového roku 2001 (r.v. 2000)
Seat Leon od modelového roku 2001 (r.v. 2000)
Tímto děkuji za pomoc a podporu zejména panu J. Svobodovi (BJ-Servis, AutoComSoft) a M. Krejčímu z www.motordiag.cz !
Dále samozřejmě děkuji všem, kteří mi pomohli program testovat a samozřejmě provozovatelům a moderátorům tohoto fóra, kteří umožňují fantastickou příležitost k efektivní výměně cenných znalostí, zkušeností a postupů v oblasti autodiagnostiky!

----
P.S. V rámci našeho projektu "zdarma" v nejbližších dnech dojde ke zveřejnění nového programu na léčení (reset) problematických jednotek SIMOS ve Feliciích po vyčištění škrtící klapky. Poněkud nekomfortní VAGProgFree tak dostane důstojného a značně vylepšeného nástupce pod Windows 95, 98, 2000, XP s možností používat seriový i USB kabel!
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0