[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/kinerity/bestanswer/event/main_listener.php on line 514: Undefined array key "poster_answers" tak uz aj ja idem do toho - Stránky 3 - DP forum
no takze ranny start pri piatich stupnoch nad nulou bol asi taky ze chytil a hned zdochol opetovny start uz bez problemov. najazdenych zatial prvych sto km.
ok sukromna sprava precitana aj na nu opdpovedane bolo. este som chcel dodat ze podla mojich prepoctov pri cene 83 centov za liter nafty.1 euro za pol litra S6006 ,a pomere miesania ako som uviedol ma vyjde 100 km na 1,86 centov. myslim ze je to slusny pomer , co poviete?
lievik22 píše:ok sukromna sprava precitana aj na nu opdpovedane bolo. este som chcel dodat ze podla mojich prepoctov pri cene 83 centov za liter nafty.1 euro za pol litra S6006 ,a pomere miesania ako som uviedol ma vyjde 100 km na 1,86 centov. myslim ze je to slusny pomer , co poviete?
slušné to je ale já jsem někde na 52 centech a když pujdem do vodíku tak budem na 30 centech a ty na éčku a ten vodík ti třeba sníží riziko motorového oleje miloš
lievik22 píše:no tak bol som v robote takze to nejak zbehlo. no takze nalial som 45 litrov prepaleneho oleja , zalial to litrom S 6006 , A DOLIAL SOM 10 litrov nafty, asi 10 tam bolo este v nadrzi. skusobna jazda prebehla asi tak ze po 100 metroch jazdy to autom zacalo triast , potom zdochol , dlhsie tocil kym nabehol zas tak zase sa zatriasol a uz ide normalne. chyta na drc , ide normalne nedymi ani o malinko viac . zhorsenie jazdnych vlastnosti nie su ziadne. akurat ide o poznanie tichsie motor . takze uvidi sa pri dlhsom prevadzkovani co a ako a zaujima ma hlavne ranajsi start. hlasia okolo 5 stupnov tak sa uvidi.
Vsechno v pohodě na tu tvoji směs?Já jsem zatím ještě nezkoušel ředidlo S 6006 ale místo toho Natural a při těch menších teplotách to začlo trošku cukat,musel jsem přidat Natural.Ale příště zkusím S 6006 třeba bude lepší a nebo letecký petrolej jestli ho seženu.
hej jasne ,yatial vsetko fachci akurat yimne startz su troska take roypacite teda rano mzslim hej ale potom celz den v pohode,najaydene yatial cez sto km a pohodka akurat si mzslim ye som sa hned tym mixom dostal na hranicu filtrovatelnosti a prietoku a podobne.est tam supnem vif na cistenie trysiek a myslim ye to bude maximum co pre to auto moyem spravit .
lievik22 píše:hej jasne ,yatial vsetko fachci akurat yimne startz su troska take roypacite teda rano mzslim hej ale potom celz den v pohode,najaydene yatial cez sto km a pohodka akurat si mzslim ye som sa hned tym mixom dostal na hranicu filtrovatelnosti a prietoku a podobne.est tam supnem vif na cistenie trysiek a myslim ye to bude maximum co pre to auto moyem spravit .