Dnes som na mojom passate rozobral tapacir na dverach ale tam to bolo vsetko vporiadku. Zasilikonovane. Komfortna jednotka bola mokra a mokro bolo aj vzadu u spolujazdca. /iba lava strana/. Vycistil som odtokovy kanalik pod stieracmi pri baterke - skoro vobec odtial neodtekala voda teraz odteka vpohode. Potom som to cele poblieval vodou a zda sa mi ze uz voda do interieru neprenika. Problem je teraz v tom ze svieti kontrolga airbagu
mistrkutil píše:a to těsnění zvenku u oken si nezkoušel měnit? tak zkus přihnout vršek dveří směrem ke kastli
Myslíš obvodové těsnění okna, drží ve dveřích a okno v něm jezdí jako v kolejnicích, tohle těsnění mi zkurvysyn poškodil při vloupačce, tak jsem ho vyměnil, ale na pohled to lícuje dobře, klade to kurva odpor když to chci oddělat, nevím co myslíš-přihnout ho je to pouze guma ?
P.s. vyhnul mi kus dveří-sloupek dveří, ale jen tam kde drží těsnění, dveře jsou narovnány, těsnění vyměněno, teče ale i z druhé strany(dveře spolujezdce) a tam se nikdo nevloupal.
co zkusit trochu pritahnout dvere ke kasli? U me to pomohlo a uz ti to tu nekdo radil
Mas to hned hotovy staci kdyz lehce prituknes to ucko co mas na kasli a zapada do nej zamek, tusim dvakrat nejakej vetsi tisicihran.
JJ přesně tak většinou buď lupič vezme za roh dveří a odtáhne aby prostrčil drát nebo jsou dveže unavené od bouchání a pracují samy stačí zkusit přitáhnout při otenřených dveřích ten vršek dovnitř a nebo jak píše kolega zkusit poštelovat ten mechanismus zámku aby to líp dosedalo
Zdravíčko pánové, máte někdo tip kudy by mohlo zatékat do pátých dveří OCTAVIA1 sedan r.v.97?
měj jsem podezření na díry šroubů a žárovek pod lištou osvětlení a zámkem s klikou. Všechny jsem je zalepil samolepou a ráno po otevření kufru zase uvnitř voda a vytéká pod gumou dorazu
Čaute, kdyby to někomu pomohlo, tak jsem dlouhou dobu taky řešil problém s vodou u spolujezdce. Pylový filtr byl suchý a odtokové kanálky průchozí. Dlouho jsem si s tím nevěděl rady, až jsem přišel na to, že se mi tam voda dostává skrze kabelový svazek alarmu. Vedle odtokového kanálku u spolujezdce je průchodka kabeláže pod palubní desku. Na první pohled bylo vše v pořádku, ale původní průchodka a tmel jsou po těch letech zpuchřelé a voda si tam našla cestu a po kapkách stékala pod kastlík a v nejnižším bodě pak na koberečk... Stačí průchodku vyndat, odstranit starý tmel a zatmelit to znovu. Od té doby v autě sucho
oktáf píše:Zdravíčko pánové, máte někdo tip kudy by mohlo zatékat do pátých dveří OCTAVIA1 sedan r.v.97?
měj jsem podezření na díry šroubů a žárovek pod lištou osvětlení a zámkem s klikou. Všechny jsem je zalepil samolepou a ráno po otevření kufru zase uvnitř voda a vytéká pod gumou dorazu
Loni mě potkalo něco podobného. Jak zapršelo mokro se protáhlo kobercem až do sedaček.
U mě byla shnilá výztuha zadního nárazníku. Je ke kastli na šteftech a ty uhnily a vypadly s výztuhou do nárazníku.
Uvnitř, pod zadními světly, jsem měl na každé straně 5mm dírky.
Oc1 81kw. Už není mezi námi.
Oc2 BKD ve výslužbě.
Passat 140/160kw od DP.