Zatékaní do Octavie I

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

DutchDixon
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od DutchDixon »

Dnes som na mojom passate rozobral tapacir na dverach ale tam to bolo vsetko vporiadku. Zasilikonovane. Komfortna jednotka bola mokra a mokro bolo aj vzadu u spolujazdca. /iba lava strana/. Vycistil som odtokovy kanalik pod stieracmi pri baterke - skoro vobec odtial neodtekala voda teraz odteka vpohode. Potom som to cele poblieval vodou a zda sa mi ze uz voda do interieru neprenika. Problem je teraz v tom ze svieti kontrolga airbagu :? :x
1.9jtd 77kw
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Tam pomůže diagnostika co s tím je.
jear ewing
Přispěvovatel

Příspěvek od jear ewing »

Tak konečně nějaké foto, vnější sametka řidičova okna vyměněná, spodní těsnění prahu dveří a dveří taktéž vyměněno, napada Vás čím to je ?

Tak foto nejde nahrát, chyba je zde na webu z žádneho počítače mi nejde vložit foto a píše to toto kurevstvo: http://dieselpower.cz/forum/uploadpic.php
Subaru Forester 2.0D-nemá rád zimu-už je zablaťbůh v praku!
Fulltank
Aktivista

Příspěvek od Fulltank »

jear ewing píše:
mistrkutil píše:a to těsnění zvenku u oken si nezkoušel měnit? tak zkus přihnout vršek dveří směrem ke kastli ;)
Myslíš obvodové těsnění okna, drží ve dveřích a okno v něm jezdí jako v kolejnicích, tohle těsnění mi zkurvysyn poškodil při vloupačce, tak jsem ho vyměnil, ale na pohled to lícuje dobře, klade to kurva odpor když to chci oddělat, nevím co myslíš-přihnout ho je to pouze guma ?
P.s. vyhnul mi kus dveří-sloupek dveří, ale jen tam kde drží těsnění, dveře jsou narovnány, těsnění vyměněno, teče ale i z druhé strany(dveře spolujezdce) a tam se nikdo nevloupal. :?
co zkusit trochu pritahnout dvere ke kasli? U me to pomohlo a uz ti to tu nekdo radil :)
Mas to hned hotovy staci kdyz lehce prituknes to ucko co mas na kasli a zapada do nej zamek, tusim dvakrat nejakej vetsi tisicihran.
O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika
mistrkutil
Přispěvovatel

Příspěvek od mistrkutil »

JJ přesně tak většinou buď lupič vezme za roh dveří a odtáhne aby prostrčil drát nebo jsou dveže unavené od bouchání a pracují samy stačí zkusit přitáhnout při otenřených dveřích ten vršek dovnitř a nebo jak píše kolega zkusit poštelovat ten mechanismus zámku aby to líp dosedalo ;)
T4+B5,5
oktáf
Přispěvovatel

Příspěvek od oktáf »

Zdravíčko pánové, máte někdo tip kudy by mohlo zatékat do pátých dveří OCTAVIA1 sedan r.v.97?
měj jsem podezření na díry šroubů a žárovek pod lištou osvětlení a zámkem s klikou. Všechny jsem je zalepil samolepou a ráno po otevření kufru zase uvnitř voda a vytéká pod gumou dorazu :(
CFHC
HellFox
Nováček

Příspěvek od HellFox »

Čaute, kdyby to někomu pomohlo, tak jsem dlouhou dobu taky řešil problém s vodou u spolujezdce. Pylový filtr byl suchý a odtokové kanálky průchozí. Dlouho jsem si s tím nevěděl rady, až jsem přišel na to, že se mi tam voda dostává skrze kabelový svazek alarmu. Vedle odtokového kanálku u spolujezdce je průchodka kabeláže pod palubní desku. Na první pohled bylo vše v pořádku, ale původní průchodka a tmel jsou po těch letech zpuchřelé a voda si tam našla cestu a po kapkách stékala pod kastlík a v nejnižším bodě pak na koberečk... Stačí průchodku vyndat, odstranit starý tmel a zatmelit to znovu. Od té doby v autě sucho :)
Richi
Přispěvovatel

Příspěvek od Richi »

oktáf píše:Zdravíčko pánové, máte někdo tip kudy by mohlo zatékat do pátých dveří OCTAVIA1 sedan r.v.97?
měj jsem podezření na díry šroubů a žárovek pod lištou osvětlení a zámkem s klikou. Všechny jsem je zalepil samolepou a ráno po otevření kufru zase uvnitř voda a vytéká pod gumou dorazu :(
Loni mě potkalo něco podobného. Jak zapršelo mokro se protáhlo kobercem až do sedaček.
U mě byla shnilá výztuha zadního nárazníku. Je ke kastli na šteftech a ty uhnily a vypadly s výztuhou do nárazníku.
Uvnitř, pod zadními světly, jsem měl na každé straně 5mm dírky.
Oc1 81kw. Už není mezi námi.
Oc2 BKD ve výslužbě.
Passat 140/160kw od DP.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“