Rozvody jsou uz rok stare, ale rucim za ne, ze jsou spravne. Taky se po nich delalo tesneni pod hlavou, protoze bylo podezdreni, ze se podpalil ventil nebo voditko, jelikoz byla osekana vyfukova turbinka. Hlava se nijak nefrezovala, pouze se cistil blok a hlava od karbonu a stareho tesneni. Zkousela se tesnost ventilu za pomoci benzinu a lehce se rosily saci ventily i nektere vyfukace. Je to normalni, nebo se mam zamerit na tu kompresi?jericho-3 píše:Není trochu divné, že před výměnou rozvodů to bylo v pořádku../údajně/..?
Opakovany problem se studenym startem pri teplote pod 10°C
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ja mel ted klid, taky bylo teplo a auto v garazi. Dnes opet o trochu delsi start jak jsem popisoval nahore a to palubak v garazi ukazoval 14 a venku bylo rano 6 stupnu.Prochor81 píše:taky mám takový problém
Mohl by mi nekdo zmerit jake ma startovaci otacky u pd v tomto pocasi pod 10 stupnu? Meril jsem to pri odpojene kabelazi ke vstrikum. Diky.
Tak novy poznatek. Auto asi zkousi co vydrzim. Dnes jsem zastavil cumakem proti kopci s ohratym motorem tak na 60 az 70 stupnu. Pro neco jsem dosel nalozil a behem 4min jsem byl zpatky a startoval. Teple to dotet startovalo hned, ted to tocilo o dost dele nez to chytlo. Cim to? Co je vsechno vymenene je popsano v prvnim prispevku. Je mozne ze by spadla za tu chvili nafta? Jak nejlepe zkontrolovat padani nafty? Mel jsem za filtrem dva pruhledne filtriky a ty byli do druheho dne plne.
Koukal jsem na to, ale v bloku 050 nic neni. Ted jsem tady na foru nasel ze pri teplem startu kdyz toci starter min jak 250ot tak ani PD nenadavkuju naftu, treba 77KW. Je to fakt? Ja mam 74KW a ted mam pri chvilkovom stani tepleho motoru o trochu delsi start. Starter toci 231ot.Tomas.cz píše:Pokud se nepletu, mělo by to jít, základní nastavení, blok 050, start a potom startovat a uvidíš hned kolik to motá.