nevim jak ostani ale ja to nebudu kdo to hodi na net.vite dobre ze je plno veci ktere se tezko shaneji.kdyz neco sezenu tak vetsinou za vymenu nebo za peniz.bylo tady par veci ktere jsem shanel nejcastejsi odpoved
byla-kolik das?/Omlouvam se vsem kteri ma dali neco zadara/moc vas tu ale neni.poslal jsem tech kaygenu asi 20.dokonce me i par jedincu podekovalo.rad se podelim ale to same cekam od ostatnich.nekolika z vas jsem neodpovedel na zadosti o ruzne programy/Fiat.Opel atd/z jednoho prosteho duvodu jsou to programy za ktere jsem zaplatil a tezko je budu na pockani rozdavat.
jamol píše:nevim jak ostani ale ja to nebudu kdo to hodi na net.vite dobre ze je plno veci ktere se tezko shaneji.kdyz neco sezenu tak vetsinou za vymenu nebo za peniz.bylo tady par veci ktere jsem shanel nejcastejsi odpoved
byla-kolik das?/Omlouvam se vsem kteri ma dali neco zadara/moc vas tu ale neni.poslal jsem tech kaygenu asi 20.dokonce me i par jedincu podekovalo.rad se podelim ale to same cekam od ostatnich.nekolika z vas jsem neodpovedel na zadosti o ruzne programy/Fiat.Opel atd/z jednoho prosteho duvodu jsou to programy za ktere jsem zaplatil a tezko je budu na pockani rozdavat.
ak chce niekto pošlem mu to,aly my musí napísať z,ktorým káblom je to funkčné mne to nešlo ani z originál aj klonom hex-can usb ani z prevodníkom LM2903 ani z SI9243
já jsem měl na to kabel KKL klasickej přes COM co mam na VAGa a připojil jsem se s tim na Xantii 2002 do bloků naměřených hodnot i do paměti závad. Blbý je, že tenhle tester funguje s autama až od roku 2000 vejš
aha čiže kábel treba testovať na aute od 2000 a viac ja som to skúšal len z fábiou 1999 a nespravilo my to ani test kábla pri výbere komunikačného portu
Yap píše:já jsem měl na to kabel KKL klasickej přes COM co mam na VAGa a připojil jsem se s tim na Xantii 2002 do bloků naměřených hodnot i do paměti závad. Blbý je, že tenhle tester funguje s autama až od roku 2000 vejš
Co máš za KKL kabel,myslím od koho a jakou verzi OBDTesteru?
Mě to s KKL -Com od motordiagu prostě nejde,při testu kabelu ho ani nenajde.
Yap píše:já jsem měl na to kabel KKL klasickej přes COM co mam na VAGa a připojil jsem se s tim na Xantii 2002 do bloků naměřených hodnot i do paměti závad. Blbý je, že tenhle tester funguje s autama až od roku 2000 vejš
Kabel mam od mtaplus KKL a normálně se to spojilo. Jakou verzi to nevim, myslel jsem, že je jen jedna verze....
Kabel mam od mtaplus KKL a normálně se to spojilo. Jakou verzi to nevim, myslel jsem, že je jen jedna verze....
Myslíš tenhle kablík?? http://www.mtaplus.cz/ Převodník VW OBD2 KKline/Lline USB - PROFI černý
jinej KKL přímo na COMport jsem tam nenašel
ako si robil test kablu...? kabel musis pripojit do podporovaneho auta, iank ti neprejde ani test... ja som na tom bol podobne - dal som kablu 12V napajanie a spustil test - nic... priojil som ho do auta a komunikoval, potom uz isiel aj test....
ako si robil test kablu...? kabel musis pripojit do podporovaneho auta, iank ti neprejde ani test... ja som na tom bol podobne - dal som kablu 12V napajanie a spustil test - nic... priojil som ho do auta a komunikoval, potom uz isiel aj test....
Tak tak ....,už jsem to rozchodil,test jsem dělal s napájeným kabelem,jelikož jsem neměl zrovna po ruce to správné auto. Mimochodem ,zkoušel jsem ho i s obyč. K-L si9243 a ten samý výsledek funguje.Stejně jako s OBDTesterem mi šel i s podobným programem ScanTech volně ke stažení na stránkách motordiagu http://www.motordiag.cz/motordiag/motordiag/software/ Dnes dokonce při porovnání na Peu.306 motor KFW si na rozdíl od OBD testeru poradil s chybovými kódy.