neskutočný rachot

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

marej

Příspěvek od slovacek.milos »

my
Naposledy upravil(a) slovacek.milos dne 25 pro 2010, 20:42, celkem upraveno 1 x.
slovacek.milos
Aktivista

jericho-3 píše:No, já teď shodou okolností dělám Mareu 1,9 TD/100/ a pán mi zavolal, že pořád mění baterky a nestartuje..Tak jsem to zkusil a hrozný rachot a motor stál..Povídám to rachotí převodovka ve startéru...Pak jsem jej chtěl vyndat a držel na jednom šroubu,vyvalený ven, druhý šroub chyběl a třetí se přetrhl v půli a zbytek zůstal v převodovce a budu jej odvrtávat...Nevím jaký bude věnec, ale je mi divné , že se majitel zapřísáhá, že to při startu žádné zvuky nevydávalo, až to ráno, co chtěl odjet...Říkám si, že se mohli povolit šrouby, ale že se přetrhl ocelový šroub /není ani ohnutý/ to mě zarazilo... :(
jericho ty marejky to se sype, já jednu prodal, jedna se stala totálkou a jedna přestale ke mě jezdit přestěhovali se a jsem rád, to byl samý výmrd auto je už staré a majitelé nechtěli investovat, blbou spojku neodvzdušníš normálně, am prostě nejde normálně nic miloš ;)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Tahle má mraky a pořád jezdí, nejdřív ji kurvil táta, potom syn a teď zase táta...A divím se, že na rozdíl od jiných vozů má původní turbo, o olej se nikdo nestará/já když prorazil vanu/ a přitom v sání má jen suché sračky,žádnou mazlavku.......Vydrží to hodně....
nepropadat panice...
slovacek.milos
Aktivista

jericho-3 píše:Tahle má mraky a pořád jezdí, nejdřív ji kurvil táta, potom syn a teď zase táta...A divím se, že na rozdíl od jiných vozů má původní turbo, o olej se nikdo nestará/já když prorazil vanu/ a přitom v sání má jen suché sračky,žádnou mazlavku.......Vydrží to hodně....
ke mně jezdily jen sráče ono obutá kobyla kováře nepotřebuje, mě a marejka ani nezaujala je to vergl miloš ;)
arpi666
Přispěvovatel

Příspěvek od arpi666 »

Cele leto bolo vsetko OK prisli prve mrazi a je to tu aku je OK na 100% len niekedy to toci strasne slabo a nechytnu vsetky valce a potom to ma nepravidelny chod a po chvilke OK. Teple starty mam uplne OK chyta na drnc. Hadam je nieco so starterom uhliky a podobne len neviem co tam mam za starter a co snim ? poradte dik :)
arpi666
Přispěvovatel

Příspěvek od arpi666 »

arpi666 píše:Cele leto bolo vsetko OK prisli prve mrazi a je to tu aku je OK na 100% len niekedy to toci strasne slabo a nechytnu vsetky valce a potom to ma nepravidelny chod a po chvilke OK. Teple starty mam uplne OK chyta na drnc. Hadam je nieco so starterom uhliky a podobne len neviem co tam mam za starter a co snim ? poradte dik :)

Ono nie vzdy toci slabo niekedy aj za studena toci pekne ale cim dalej je to horsie
ZV-JANTO
Přispěvovatel

Příspěvek od ZV-JANTO »

Arpi ja mám Oktavku a v zime je to ráno stále to isté dosť dlho točí ráno tažke štartovanie,,ale ako popisuješ že si mal ten rachot mne to spravilo v lete ked som menil naf. filter a ja tlk som zabudol nahodiť hadičku na prívod do čerpadla a ked som naštartoval to bol len rachot,triaslo motorom ja že prdol rozvod (wallbash) potom som ju tam napojil a bolo všetko o.k.takže ja sa domnievam že tie studené štarty su zle pre zavdušnovanie...ked je nad nulov
+5 tak štartuje na brnk....
EX Škoda Ojctavia 1,9 TDI 81kw r.v. 11/2001 ASV :-)Obrázek
arpi666
Přispěvovatel

Příspěvek od arpi666 »

ZV-JANTO píše:Arpi ja mám Oktavku a v zime je to ráno stále to isté dosť dlho točí ráno tažke štartovanie,,ale ako popisuješ že si mal ten rachot mne to spravilo v lete ked som menil naf. filter a ja tlk som zabudol nahodiť hadičku na prívod do čerpadla a ked som naštartoval to bol len rachot,triaslo motorom ja že prdol rozvod (wallbash) potom som ju tam napojil a bolo všetko o.k.takže ja sa domnievam že tie studené štarty su zle pre zavdušnovanie...ked je nad nulov
+5 tak štartuje na brnk....
no niekedy v decembri menim olej tak treba uz aj palivovy filter ten ma uz dost nejakych 58tisic km moze to byt aj tym?
ZV-JANTO
Přispěvovatel

Příspěvek od ZV-JANTO »

(crazy) ja neviem ja ho mením po 15 000 km,,možna aj hej ale je toho viacej ale vprvom rade žhaviče..... :)
EX Škoda Ojctavia 1,9 TDI 81kw r.v. 11/2001 ASV :-)Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“