Fabia, nejde diagnostika, po nastartování hned chcípne

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

alfik
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od alfik »

Neviem jak Fabia,ale na svojom mam na 7 12V.
Kedysi som riesil GIII na pine 7 nemal napetie. Bolo na pine 8. Niekto si to prehodil. Skusim pohladat to tema. Na tom G-cku bolo na K-linke myslim 9V.
Alfa 156 2.4 JTD 100kw + Sarkan Chip+EGR Off+Katik na majzel - EX
Passat Variant 1.8T APU
White
Přispěvovatel

Příspěvek od White »

Zdravím,

Mám problém s fabíí 2001 1.4 16v benzin, rozvod normalně řemenem kw si nepamatuju :(
Pan přijel asi před 2měsíci, špatné starty občas škubání a motorovka hlásila čidlo tedloty, to bylo skutečně ko (proměřoval sem) vyměnil sem ho a 2 měsíce ok a dneska přijel že mu to zase škube ale jen při jízdě starty ok ale prý to škube tak nějak jinak :D Tak sem se pokoušel dostat vagem do motorove jednoty a ejhle nedá se spojit něco se start baud nemam to bohužel vyfocené. Tak sem skoušel přistrojovku (17) a normalně mi vag načetl zkoušel sem i abs a taky ok zkoušel jsem i vedle stojícího transportera a oktu a vše ok. Při pokusu o spojeni s fabii tedy její motorovou jednotku mi vag hodí hlášku: start baud fail a to je vše, občas to tam kde jsou identifikační čísla ŘJ vyhází pár hebrejskych znaku :D

Dik za jakoukoliv radu.
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

[quote="White"]Zdravím,

musíš vědět přesně jaký je problém s komunikací adres O1 třeba máš blbbý kvalt přehodit nebo jiný vag

musíš přesě vědět na čem komunikace zkrachovala
UchoTD
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UchoTD »

leguan píše:tuhle zavadu mam u passata B5 natočím a chcípne jde se spojit vagem jen s bagy a abs motor a nic jineho to nenačte ale při snaze spojit se s motorem blíka žhavení
Rele 109
Mitsubishi Lancer EVO VIII 366kw 670NM
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

V prvom rade by som skusil uplne odpojit neoriginalne autoradio. A to ze to nakopne a hned zdochne, vyzera na aktivny imobilizer.
UchoTD
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UchoTD »

Radio vie s komunikaciou narobit velku paseku :)
Mitsubishi Lancer EVO VIII 366kw 670NM
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
White
Přispěvovatel

Příspěvek od White »

slovacek.milos píše:
White píše:Zdravím,

musíš vědět přesně jaký je problém s komunikací adres O1 třeba máš blbbý kvalt přehodit nebo jiný vag

musíš přesě vědět na čem komunikace zkrachovala
Ahoj,
Píse to nelze synchroniizovat start baud zkousel sem vaga 304 i 401 nebo jak to je a nejede ani jedna, dnes sem zkousel na fabii ze stejnym motorem a vsechno ok a dalsi auta taky ok jo a pan si doma vymenil kabel ke svicce a auto prestalo škubat tak sem mylslel jestli to nedelalo spatne odrušení nebo neco ale pořad se nejde spojit dneska sem to zkoušel znovu. A vsechny ostatní ŘJ jdou spojit normalně.

EDIT: Jak blbý kvalt? :D Pripominám že auto tam bylo cca pred mesicem a diagnostika bezproblemu fungovala a od te doby sem sni nedelal žadne změny...
svaja
Nováček

Příspěvek od svaja »

ahoj,
vyřešil jsi to nějak? známý má teď ten samý problém, škube to a nemužu se připojit k motoru abych zjistil závadu.
Díky za odpověď
stanomx
Přispěvovatel

Příspěvek od stanomx »

tiez mám jednu fábiu kde sa neviem spojit iba s motorovou jednotkou 1.4 16V
resp. (mám čínu vag) napojí sa ale všade to píše nejaké nesprávne preloženeé znaky ako napr. RJčíslo vyzerá:§$b A☼j apod.
ThrashTheTrash
Aktivista

Příspěvek od ThrashTheTrash »

Řešil jsem to na 1,4mpi. Byla ko motorová jednotka.ale chce to udělat kontrolu ostatních jednotek a svazků.
VW GOLF IV 1.9TDI AGR 4MOTION - Soft HR CARSOFT, WEBASTO THERMO TOP C
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť :)
svaja
Nováček

Příspěvek od svaja »

já to diagnostikoval do teď v pohodě, ale teď nedávno se rozsvítila závada, začalo to škubat a nemoh jsem se připojit, teď už chyba nesvítí auto jezdí normálně ale pořád se nepřipojím.
Zejtra to pořádně omrknu.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“