Fabia, nejde diagnostika, po nastartování hned chcípne
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zdravím,
Mám problém s fabíí 2001 1.4 16v benzin, rozvod normalně řemenem kw si nepamatuju
Pan přijel asi před 2měsíci, špatné starty občas škubání a motorovka hlásila čidlo tedloty, to bylo skutečně ko (proměřoval sem) vyměnil sem ho a 2 měsíce ok a dneska přijel že mu to zase škube ale jen při jízdě starty ok ale prý to škube tak nějak jinak
Tak sem se pokoušel dostat vagem do motorove jednoty a ejhle nedá se spojit něco se start baud nemam to bohužel vyfocené. Tak sem skoušel přistrojovku (17) a normalně mi vag načetl zkoušel sem i abs a taky ok zkoušel jsem i vedle stojícího transportera a oktu a vše ok. Při pokusu o spojeni s fabii tedy její motorovou jednotku mi vag hodí hlášku: start baud fail a to je vše, občas to tam kde jsou identifikační čísla ŘJ vyhází pár hebrejskych znaku
Dik za jakoukoliv radu.
Mám problém s fabíí 2001 1.4 16v benzin, rozvod normalně řemenem kw si nepamatuju

Pan přijel asi před 2měsíci, špatné starty občas škubání a motorovka hlásila čidlo tedloty, to bylo skutečně ko (proměřoval sem) vyměnil sem ho a 2 měsíce ok a dneska přijel že mu to zase škube ale jen při jízdě starty ok ale prý to škube tak nějak jinak

Dik za jakoukoliv radu.
-
- Aktivista
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Rele 109leguan píše:tuhle zavadu mam u passata B5 natočím a chcípne jde se spojit vagem jen s bagy a abs motor a nic jineho to nenačte ale při snaze spojit se s motorem blíka žhavení
Mitsubishi Lancer EVO VIII 366kw 670NM
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
slovacek.milos píše:Ahoj,White píše:Zdravím,
musíš vědět přesně jaký je problém s komunikací adres O1 třeba máš blbbý kvalt přehodit nebo jiný vag
musíš přesě vědět na čem komunikace zkrachovala
Píse to nelze synchroniizovat start baud zkousel sem vaga 304 i 401 nebo jak to je a nejede ani jedna, dnes sem zkousel na fabii ze stejnym motorem a vsechno ok a dalsi auta taky ok jo a pan si doma vymenil kabel ke svicce a auto prestalo škubat tak sem mylslel jestli to nedelalo spatne odrušení nebo neco ale pořad se nejde spojit dneska sem to zkoušel znovu. A vsechny ostatní ŘJ jdou spojit normalně.
EDIT: Jak blbý kvalt?Pripominám že auto tam bylo cca pred mesicem a diagnostika bezproblemu fungovala a od te doby sem sni nedelal žadne změny...
-
- Aktivista
Řešil jsem to na 1,4mpi. Byla ko motorová jednotka.ale chce to udělat kontrolu ostatních jednotek a svazků.
VW GOLF IV 1.9TDI AGR 4MOTION - Soft HR CARSOFT, WEBASTO THERMO TOP C
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť