Taky vam to tak smrdi?
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
To zase ne , ale jak jistě sám víš nemám tady s kým pokecat není tu žádný velký bratrradluk píše:Truck
ty mas stejne tohle forum uplne nekde, mas nas na haku, ja to z tech prizpevku uplne citim, jsi myslenkama uplne nekde jinde![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Aktivista
U 1,8 mám konec výfuku ohnutý k zemi a často se za jízdy dostává smrad z výfuku otevřeným okénkem. Jakým způsobem, při 80km/h, to je mi záhadou, asi nějaký turbolence.
Taky jsem vypozoroval, že to víc smrdí, když to před čerpadlem nasává vzduch (mám tam kousek pruhledný hadičky).
Taky jsem vypozoroval, že to víc smrdí, když to před čerpadlem nasává vzduch (mám tam kousek pruhledný hadičky).
Ford Fiesta 1,6 bez uprav na použitý RO. Fiesta 1.8 2nárže ohřev šluslá zpátečka. Auto slouži mě, né já jemu.
-
- Aktivista
Mě to teda se studeným motorem smrdí jak kuchyně KFC. Ráno jem se stavoval za známým, že se mě mrkne na pár věcí a ani jsem u jeho baráku nemusel zvonit. Vylezl sám se slovy: "Kur.va tě cejtím až na zahradu!" 
Takže mě to smrdí pořádně. Včera zamnou otec jel kousek na kole a po pár metrech raději zastavil a nechal mě jet, nemohl dejchat ten smrad.
Moje zkušenost se studeným motorem a jízdou na RO+Biodiesel z Unicornu + VIF je pořádnej smrad

Takže mě to smrdí pořádně. Včera zamnou otec jel kousek na kole a po pár metrech raději zastavil a nechal mě jet, nemohl dejchat ten smrad.
Moje zkušenost se studeným motorem a jízdou na RO+Biodiesel z Unicornu + VIF je pořádnej smrad

Mercedes-Benz W210 300D