slovacek.milos píše:já jsem jezdil kilometr, deset kiláků do veselí a bzence, mně ty přestavby jsou kolikrát k smíchu jede to i tak milošHonza M píše:Hlava je opravdu háklivá,to máš pravdu. Chci udělat přestavbu ze vším všudy. Problém je,že jezdím krátké vzdálenosti.
slovacek.milos píše: a co tam chceš přestavovat nalij olej do nádrže a vyprašuj, do 524 jsem lil stolní i topný olej, akorát ta palice ta je háklivá musíš chvilku počkat na volnobéh a vyprašovat až se zehřeje motor miloš
Bazar přestavbových dílů
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
Re: sada na přestavbu
Ono to pojede. Ale bez úpravy ne moc dlouho.
-
- Aktivista
Re: sada na přestavbu
a co se stane na čem se to zastaví bez těch úprav žádné úpravy nemám a za 90.000 km se zatím nic nezastavilo milošHonza M píše:Ono to pojede. Ale bez úpravy ne moc dlouho.
slovacek.milos píše:já jsem jezdil kilometr, deset kiláků do veselí a bzence, mně ty přestavby jsou kolikrát k smíchu jede to i tak milošHonza M píše:Hlava je opravdu háklivá,to máš pravdu. Chci udělat přestavbu ze vším všudy. Problém je,že jezdím krátké vzdálenosti.
Díly na přestavbu
Chlapy,nikdo nic neprodá?
-
- Aktivista
Re: Díly na přestavbu
prodá olej v supermarketu naleješ jedeš milošHonza M píše:Chlapy,nikdo nic neprodá?
Miloši,já mám strach že bez předehřevu apod. zníčim motor.

slovacek.milos píše:prodá olej v supermarketu naleješ jedeš milošHonza M píše:Chlapy,nikdo nic neprodá?
-
- Aktivista
a včem ten strach spočívá kde předpokládáš zničení? moje odpověd na strach je pořád stejná, kdo má strach tak jsou u cesty nastavěná čerpadla PHM tak koupíš kvalitní naftu třeba řízlou půl na půl s kerosinem, nebo s čímkoliv kde se dá odrbat DPH,spotřební a jíné daně milošHonza M píše:Miloši,já mám strach že bez předehřevu apod. zníčim motor.
slovacek.milos píše:prodá olej v supermarketu naleješ jedeš milošHonza M píše:Chlapy,nikdo nic neprodá?
-
- Aktivista
zas problém, ukaž fotky hlavy před a po ujetí 110000 km, spotřeba a menší výkon? nevím v čem jezdíš, ale inteligentní řídící jednotka při vyšší teplotě paliva musí nastříkat víc paliva za účelem stejného výkonu, protože objem se ti zvětší až o jednu třetinu a dřív ti odejdou vstřiky? kdy ti odešly a jak se to projevilo máš zkoušečku třeba motorpal? střiky neprášily, uchcávaly, odkapávaly nebo jaký problém, na SDi mám 65000 celkem 95000 a práší radost pohledět milošmm píše:Milos: Bez prestavby driv odhazeji vstriky... dochazi k horsimu spalovani... ----->karbon... navic vetsi spotreba a mensi vykon najezdeno 110 000km na olej nevim kolik ty
-
- Aktivista
MB vito 2,3td radovka 65000 olej
peugeot 309 1.9 bosh 70000 olej
zacali driv odchazet zhavicky... zvuk studenyho dieslu.... proste vstriky... ted uprava dvoj nadrz v lete neprepinam.... Kdyz je olej studeny tak to auto proste nejde jak ma.... Porad nekam specham a noha na podlaze je porad... Nejvic je to znat s nalozenym autem....- vozejk....
peugeot 309 1.9 bosh 70000 olej
zacali driv odchazet zhavicky... zvuk studenyho dieslu.... proste vstriky... ted uprava dvoj nadrz v lete neprepinam.... Kdyz je olej studeny tak to auto proste nejde jak ma.... Porad nekam specham a noha na podlaze je porad... Nejvic je to znat s nalozenym autem....- vozejk....
-
- Aktivista
to víš sám že nijak pokud jsou velké mrazy, ale ten esterifikát se zimním aditivem mi ještě nezamrzl mám ho pořád za oknem vedle teploměru, a taky jsem používal solventní naftu to prej ovlivní krystalickou strukturu že je požád filtrovatelná, nebo už jsem psal tuto zimu jsem přiléval zimní motorovou a garážuji kde nemrzne milošmm píše:jinak nevim jak bez prestavby jezdis v zime...
No tak pokud grarazujes tak se moc nedivim... Ja nekdy zapomenu prepnout i v zime a venku nastartuju.... Ale podle me se to nici.... musim chvilku pockat cca 1 minuty nez se s tim da jet (na peugeotu).. Vito jakmilje nastartuje tak jede.... Ale jak rikam neni to ono... Treba na sang young musso to jezdilo bez prestaby hodne dobre... Jestlize za prestabu jsem dal nejakych 8000 a jezdim na cisty olej i zime... tak se mi to vyplati... Navic nemusim mit strach ze to nenastartuju s horsi baterkou