Zkušenost s bubny
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Běžný zákazník si otevře hubu a hned zas zavře protože nedostane nic.Máš to na firmu??? nemáš??? tak dones živnosták a slevu dostaneš a tak to je. Mě už prošlo hodně kotoučů a bubnů přes ruky a kolikrát jsem se divil i když to bylo od celkem dobré značky tak to stálo za prddav55 píše:problem je v tom, ze kdyz si bezny zakaznik otevre hubu nebo rekne jmeno novak z dolni lomne nebo cokoliv tak dostane slevu. jinac se do dvojky za kus vleze. ony potom ty levne kotouce taky nejsou zadna vyhra.
VW Passat 2.0Tdi, OI 1.9 Tdi, OII 4x4 1.9 Tdi
no, tak ja mam jinou zkusenost, parkrat uz i dokonce prisel zakaznik, ktery mi prisel rict za kolik koupil ten samy dil v urcitem obchode. me taky nebavi sedet u katalogu a hledat kolik to kde vyjde, origo, elit,kelly, allstar a par znamych. stava se, ze je tam polovicni rozdil, mnohdy mam dily z origialu levnejsi. je to boj.
Měl jsem bubny ale ty byly už po smrti , tak jsem dal kotouče a brzdí to slušně. Jen to chce občas prošlápnout ať to nerezne tak jak psal Vici. pak to rezne. Je to poznat když kolikrát vidím ty zežrané kotouče v zadu na autech .
OI 1.9 Tdi 66Kw ALH, Sprint 764, Jednohmota od Ladase, stříbrné combi, 4 x Brembo max , desky textar, puky TT , Trippling , Egr-Off.
Myslím že tady jsou ceny celkem vpohodě (e-shop,-cena pro každého),já teď objednával bubny Zimmermann za 1762,-/pár.
http://www.skoda-dily.cz/eshop/1j060961 ... buben.html
http://www.skoda-dily.cz/eshop/1j060961 ... buben.html
- jirkastrachota
- Přispěvovatel
bubny mám origo, najeto min 320tis, jednou měněny pakny. žádné vibrace. bezproblémové. na svižnější jízdu bohatě stačí, pro závodníky radši kotouče, mají lepší chlazení a účinnost,ale menší žívotnost desek oproti paknám, menší spolehlivost (ručka,přirezlé desky), větší náchylnost ke korozi. ale pokud jsou kotouče o.k. vypadají oproti bubnům lépe.
. takže záleží na prioritách. pokud nezávodíš,kup jen bubny a neřeš přestavbu za X tisíc (5 či víc??)...

octavia combi,1.9 tdi,66kw r.v.99,chip na +-82kw,EGR venku, chlazení ic v podběhu,brzdy 288, puky TT, VW Transporter T4 long, 2,4D, SYNCRO
Píšete tady že origo bubny a je klid...Já už mám před časem měněné -tuším Zimmermann a solidně "kopou", jak jsou šišaté.
Proto chci koupit nové, ale origo za cca 1800,-Kč /kus, se mi dát nechce.
Můžete poradit, zda dát např. Brembo, Bosch, či ATE ?
Má je někdo již vyměněné a drží ?
Jinak mám O1, 66kW, AGR.
Děkuji
Proto chci koupit nové, ale origo za cca 1800,-Kč /kus, se mi dát nechce.
Můžete poradit, zda dát např. Brembo, Bosch, či ATE ?
Má je někdo již vyměněné a drží ?
Jinak mám O1, 66kW, AGR.
Děkuji